Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

5 tipova muškaraca koje bi bilo pametno izbjegavati

Samački život nije nimalo lak, ali bolje vam je biti solo nego s ovih pet tipova muškaraca.

Samački život nije nimalo lak, ali bolje vam je biti solo nego s ovih pet tipova muškaraca. Nemojte se nikada zaletavati ma koliko god vas samoća tjerala nekome u naručje. Bolje je pričekati negoli uletjeti u kombinaciju s krivim muškarcem jer vas poslije samo glava boli.

1. Vaš šef

Izlazak na spoj s vašim šefom, pod uvjetom da je on slobodan čovjek, može izgledati uzbudljivo. Vjerojatno bi nakon nekog vremena bili promaknuti na poslu i dobivali poseban tretman na radnom mjestu. Tko zna možda bi čak i dobili svoj osobni ured. Ipak dobro razmislite jer to je u stvari velika pogreška i zavaravanje.

Ako stvari u odnosu sa šefom krenu u krivom smjeru bili biste otpušteni u sekundi. Dobro razmislite da li se isplati prokockati ovo što imate sada radi nesigurne avanture.

2. Najbolji prijatelj vašeg bivšeg

Postoje na milijune različitih muškaraca s kojima možete izlaziti na spoj. Zašto biste si komplicirali život i nalazili se s prijateljem vašeg bivšeg? Ako ste već odlučili da bivši ostane bivši, onda izbjegavajte njegove prijatelje jer uvijek postoji mogućnost da naletite na nepoželjnog bivšeg kada ste s njegovim prijateljem.

3. Bivši najbolje prijateljice

Stalo vam je do prijateljice a ipak pomišljate izaći s njezinim bivšim. Izbite si tu misao iz glave čim prije jer stvarno se ne isplati izgubiti dugogodišnje prijateljstvo radi muškarca koji dođe i prođe. Da nakon nekog vremena i uspijete izgladiti situaciju među vama dvjema, sigurno je da vaša prijateljica nikada ne bi zaboravila što ste joj napravili. Zlatno pravilo: “Ne diraj bivše svojih prijateljica.”

4. Obiteljski prijatelj

Dobro je poznato da određene žene cijeli život pate od “Elektrinog” kompleksa. Ako vam je nedostajalo pažnje, očinske ljubavi ili pak niste imali oca, vjerojatno ste sve to pokušali nadoknaditi u naručju znatno starijeg muškarca.

Ako krenete tim putem, pokušajte barem izbjeći kućnog prijatelja, radi mira u kući. Susreti među vama će biti učestali a sumnjamo da ste rođena glumica za Oscara i da možete tako dobro glumiti da ama baš nitko ne posumnja u  prirodu vašeg odnosa.

5. Vaš profesor

Ako ste u fazi studiranja, petljanje s profesorom jednako je loše kao i petljanje sa šefom. Iako vam je on profesor samo ovaj semestar, situacija je krajnje riskantna i protiv svih školskih pravila.

Ne propustite

Život u dvoje

Od navika, seksualnog ponašanja, oblačenja, načina na koji partner govori ili jede, sve može biti iritantni i naporno.

Život u dvoje

Probajmo razbiti sedam najčešćih bajki o ljubavi i seksu, u koje još uvijek mnogi vjeruju.

Savjeti i preporuke

Jer je briga o muškoj koži normalna i prirodna stvar

Drama Queen

Imate li i vi nekoga koga nikada nećete moći zaboraviti i pomalo se bojite reći to na glas?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.