Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

5 vrhunskih biljnih proteina i 8 sjajnih vježbi

Mišići se razvijaju tako da ih koristimo, a pri tome se možemo hraniti u potpunosti veganski, što dokazuju brojni uspješni sportaši koji su vegani.

“Ako ne konzumiraš nikakve namirnice životinjskog porijekla, susrećeš li se često sa zabrinutim stavom okoline – Odakle ti onda dovoljno bjelančevina?” Na ovo, ali i brojna druga pitanja vezana uz biljne proteine odgovorila je Jadranka Boban Pejić u najnovijem tekstu. Prema preporukama Svjetske zdravstvene organizacije, dnevni unos bjelančevina trebao bi se kretati od 45 do 55 g. no većina jede najmanje dvostruko više.

Ne gradimo vlastite mišiće tako da jedemo životinjske

Mišići se razvijaju tako da ih koristimo, a pri tome se možemo hraniti u potpunosti veganski, što dokazuju brojni uspješni sportaši koji su vegani. Ovo su samo neke od namirnica koje svakodnevno konzumiramo, a bogate su bjelančevinama iz biljnog izvora:

  • 100 grama kuhanih mahunarki sadrži čak 20 – 25 grama bjelančevina
  • 100 grama kvinoje sadrži 16,2 grama bjelančevina
  • 100 grama smeđe riže sadrži 7,5 grama bjelančevina

Otkrijte fit ljeto uz 5 novih bio&bio biljnih proteina i 8 sjajnih vježbi

Zadovoljite dnevnu potrebu za bjelančevinama uz bio&bio superfood biljne proteine i sve to zaokružite s 8 jednostavnih vježbi. Uz biljne proteine uživat ćete u pripremi hranjivih i ukusnih napitaka koji će vas zasititi, povratiti energiju nakon treninga te pomoći bržem oporavku mišića.

Daria Ličina je pripremila 8 sjajnih vježbi kao nadopunu upravo ovim bio&bio biljnim proteinima uz koje ćete se pokrenuti, biti poletniji, zdraviji i snažniji, a najs(p)retniji mogu i osvojiti mjesec individualnih treninga i dva paketa biljnih proteina.

bio&bio superfood biljni proteini idealan su pratitelj ljetnom fit looku. U praktičnom kompostabilnom ZIP pakiranju, idealni su za energizirajući shake ili smoothie. Pronađite ih u bio&bio trgovinama i web shopu, uz već poznate uspješnice, sada i u proširenom izdanju: proteinski prah s kokosom i bananom ili kokosom i jagodom, kakaom i vanilijom kao i prah badema i protein od sirutke.

Uživajte u vježbama, ukusnim smoothiejima s odabranim okusom bio&bio biljnih proteina te zdravom i fit ljetu pred nama!

Više

Budi fit

Zamislite i hodanjem gubite kilograme! Umjesto kave, prijateljicu pod ruku i đir po gradu!

Duh i tijelo

Pretjerana nesebičnost dovodi do nesposobnosti da kažemo NE.

Zdravstveni karton

Istraživanja pokazuju da će tri od četiri žene imati gljivičnu infekciju u nekom periodu njihovog života, a pola njih dobit će je dva ili...

Moj dom

Ako slučajno imate podrum s niskim temperaturama, jabuke tamo mogu stajati do 10 mjeseci.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.