5 znakova koji kažu da ste pronašli ljubav svog života

Od prvog susreta, više ništa neće biti samo crno ili bijelo. Već cijeli spektar tonova, svaki s novim osmijehom. Novom riječju. Novim dahom. Trebat ćeš ga kao zrak bez kojeg ne možeš. Bolno. Napola dišući.

Bez filozofiranja, donosimo vam pet znakova koji potvrđuju da ste pronašli ljubav svog života…

Interesi i govor

Istraživanje je pokazalo kako parovi koji imaju vrlo sličan način izražavanja, poput slaganja rečenica, pričanja, korištenja određenih pojmova i sličan smisao za humor, imaju veće šanse za kvalitetnu vezu koja će potrajati. Naravno, isto vrijedi i za interese te životne stavove.

Društvo

Stručnjaci tvrde kako su parovi koji izlaze u društvu još jednog para ili čak više njih povezaniji i u kvalitetnijoj vezi od onih koji to čine s njegovim ili njenim prijateljima. Isto tako, ovakav način zabave dokazano će učvrstiti vašu vezu.

Poljupci i dodiri

Poljupci i zagrljaji nisu rezervirani samo za početnu fazu veze. Baš naprotiv, takav način izražavanja emocija opisuje povezanost među partnerima u bilo kojoj životnoj dobi. Nedavno istraživanje pokazalo je kako oni koji redovno razmjenjuju nježnosti imaju kvalitetniju i zdraviju vezu.

Položaj spavanja

Položaj u kojem spavate s partnerom može otkriti ponešto o dubini vaše veze. Parovi koji se prije spavanja i odmah nakon buđenja maze i isprepliću tijela, povezani su osjećajima koje ne mogu kontrolirati, odnosno onima koji su spontani. Također, dodirujete li se s partnerom tijekom sna ili nastojite biti u blizini jedno drugoga, vaša veza smatra se moćnom.

Zahvalnost

Stručnjaci potvrđuju kako je zahvalnost, odnosno riječ ‘hvala’ u vezi snažnija od čarobnih riječi ‘volim te’. Pokazivanje zahvalnosti za male i velike stvari u vezi znak je snažne povezanosti između partnera vođene iskrenim emocijama.