50 nijansi smeđe

Još malo pa će nas prve kapi kiše potjerati u potragu za novim modelima cipela i gležnjača. Za vas smo izdvojili one koje su nam se baš svidjele i koje ćemo i sami rado potražiti!

Nova jesenska kolekcija poznatog brenda ženske obuće Paul Green okupana je svim nijansama smeđe boje – koja je istovremeno topla i hladna, gruba  i nježna, a prije svega ženstvena.

Kolekcija je namijenjena poklonicama klasičnog stila kojima je udobnost prioritet kod odabira obuće. Tenisice, cipele i gležnjače dolaze u svim nijansama smeđe boje s pokojim zlatnim detaljem, tipičnim za Paul Green.

Vrhunska udobnost, klasične linije, minimalistički detalji i jednostavnost u boji – Paul Green i dalje je dosljedan sebi, čime iz kolekcije u kolekciju potvrđuje svoju kvalitetu. Uz novu jesensku kolekciju Paul Green hladniji dani bit će okupani topim sunčevim zrakama i obilježeni ženstvenim stilom.

Brand Paul Green dostupan je na sljedećim prodajnim mjestima: Froddo shop Ilica, Varaždin, Požega, West Gate, Rijeka, Karlovac, Froddo shop – Roses Fashion Outlet, Outlet Ivanec, trgovina Mon Allure Zagreb i na web shopu http://shop.ivancica.hr