Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

6 ženskih mana koje većina muškaraca obožava

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Žene se toliko trude biti savršene, a nisu ni svjesne da to ne vodi nikuda i da može biti nemoguća misija. Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole. Ne treba uvijek težiti ka savršenstvu, jer nas upravo to naše nesavršenstvo čini posebnima.

Malo lijenosti

Iako su naše majke često vikale na nas zbog naše lijenosti, muškarci na to drugačije gledaju.  I sami su često lijeni, pa im je to dovoljan razlog da ne traže vama manu u svemu.

Malo nereda

Naravno da postoje muškarci koji su pedantni, ali oni su relativno rijetki. Oni obično primjećuju samo ono što ih zanima i zatvore oči na ono što ih ne interesira.

Ako znaju da ćete kasnije srediti nered koji ste ostavile za sobom, njima to neće smetati.

Naivnost

Iako obožavaju žene koje znaju što hoće, ne znači da neće uživati u malo šale, razonode, naivnosti i spontanosti. To uvijek začini vezu na neki poseban način.

Zaljubljenost

Ni jednom muškarcu nije privlačna žena koja izigrava ledenu kraljicu, oni vole žene s emocijama i želi znati kakve emocije gajite prema njemu.

Emocionalnost

Muškarcima su žene ponekad jako misteriozne i teško im je odgonetnuti osjećaje i promjenu raspoloženja žene. Oni žele da im kažete što se događa s vama i zapravo vole pored sebe imati emotivnu ženu.

Malo muških osobina

Sve one osobine koje su nekada, navodno, bile rezervirane krasile muškarce, danas posjeduju mnoge žene. Samostalnost, visoko samopouzdanje, odlučnost, hrabrost… Sve su to osobine koje privlače muškarce, a koje danas pokazuje sve više žena. Ni jedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja nije u stanju brinuti o sebi.

Izvor: infpult.info

Više

Zanimljivosti

Yalea, brend kuće De Rigo Group koji promiče osnaživanje žena diljem svijeta, obnavlja svoju predanost zajedno s Women for Women International.

Zanimljivosti

Tijekom Nacionalne kampanje, Libresse će od svakog prodanog proizvoda u periodu od 1. travnja do 15. svibnja 2023. odvojiti 20 centi u vrijednosti proizvoda...

Zanimljivosti

Majčin dan se bliži, a ako netko zaslužuje poseban tretman na barem 24 sata, to su mame.

Moj dom

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća koji ovom suradnjom nastavlja svoju priču proizvodnje svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.