Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Break Time Nautical kolekcija napokon stiže u Zagreb

Osim u splitskoj trgovini, Break Time Nautical kolekcija dostupna je i u web-trgovini na www.nautical-bracelets.com, Amazonu i Etsy-u, a kupcima iz Hrvatske svi proizvodi dostupni su po istim cijenama kao i u splitskoj trgovini, uz besplatnu dostavu.

Nakon što su ove jedinstvene narukvice zaludile Splićane i Splićanke, Break Time Nautical stiže i u Zagreb i to za vrijeme trajanja 25. Međunarodnog sajma nautike na Zagrebačkom Velesajmu od 17. – 21.02.2016. na štandu 14, Paviljon 9, uz sajamski popust na sve izložene modele.

U izradi narukvica koje se savršeno uklapaju u vječni mornarski stil, koristi se nautički konop za brodske bitve od inoxa za kolekciju Trogir, kolekcija Split je izrađena od brušene eko kože, a kolekcija Dubrovnik od padobranskog konopa s kompasima. Dugovječnost nakita osigurana je i time što su sidra pozlaćena, posrebrena ili od kovanog željeza. Ako kombinacija boja koju želite nije trenutno dostupna, Mirela i Ionuts, bračni par koji stoji iza ove prekrasne priče, izradit će ih i dostaviti u roku od 48 sati.

BT_narukvicaipakiranje3

Sve narukvice dolaze u tri veličine ili se izrađuju po  mjeri, a jednako ih vole i nose i muškarci i žene.

Priča o Break Time nakitu započela je prije nešto više od godinu dana kada su Mirela Rus i Ionut Copiou odlučili svoju uspješnu građevinsku tvrtku u Rumunjskoj zamijeniti izradom linije nakita koja je u cijelosti inspirirana Hrvatskom i njenim ljepotama. Svoju ljubav prema našoj zemlji okrunili su i preseljenjem u Split i otvaranjem vlastite trgovine nakita u prosincu 2015.

Iako se na hrvatskom tržištu posljednjih mjeseci pojavilo nekoliko sličnih proizvoda, samo je jedan original koji je prepoznatljiv po vrhunskim materijalima i gotovo beskrajnoj paleti boja u kojima možete naći narukvice i privjeske iz kolekcija Split, Trogir, Dubrovnik i Zadar.

Valentine collection_Split

Osim u splitskoj trgovini, Break Time Nautical kolekcija dostupna je i u web-trgovini na www.nautical-bracelets.com, Amazonu i Etsy-u, a kupcima iz Hrvatske svi proizvodi dostupni su po istim cijenama kao i u splitskoj trgovini, uz besplatnu dostavu. U tijeku je i posebna kampanja za Valentinovo tijekom koje možete naručiti narukvice za nju i njega po promotivnim cijenama.

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.