Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
jackpot
jackpot

Financije

70 sati praktične MSFI/HSFI edukacije za uspješnost poduzeća

Mnogi poduzetnici još uvijek gledaju na računovodstvo kao funkciju koja služi samo za obračun porezne osnovice i knjiženje povijesti poslovnih događaja.

Mnogi poduzetnici još uvijek gledaju na računovodstvo kao funkciju koja služi samo za obračun porezne osnovice i knjiženje povijesti poslovnih događaja. Međutim, zanemaruje se uloga računovodstva okrenuta menadžmentu, poslovnom planiranju i izvještavanju. Upravo to je razlog zašto edukacija „MSFI/HSFI za kontrolere i menadžere“ pobuđuje velik interes i već se 7. godinu organizira na našem tržištu.

Kako uz MSFI/HSFI sa što manje žrtve do boljih financijskih rezultata?

MSFI / HSFI edukacija menadžerima i kontrolerima, te računovođama i financijašima, nudi konkretna znanja na području financija i računovodstva kroz 70 sati praktičnog rada s vrhunskim financijskim stručnjacima. Cilj edukacije je da se polaznici upoznaju s MSFI/HSFI računovodstvenim standardima kako bi znali što tražiti i što će dobiti od financija, kontrolinga i računovodstva radi dobrobiti cijelog poduzeća. Onda kada polaznici nauče razumjeti financijske standarde i implementirati ih, te imaju potpuno jasan uvid u sve segmente bitne za odlučivanje, sposobni su projicirati novčane tokova i planirati uspješnu budućnost.

Kako MSFI/HSFI utječu na budućnost poslovanja poduzeća?

Primjena MSFI/HSFI neophodna je za unapređenje poduzeća iz nekoliko razloga:

  1. Menadžerima je potrebna kontinuirana stručna edukacija kako bi mogli realno sagledati stanje poslovanja i prepoznati korisne učinke primjene standarda
  2. Kontrolerima je potrebna edukacija kako bi izvještavali i mjerili učinke
  3. Računovođama i financijerima je edukacija nužna jer su najviše uključeni u provedbu

Neka od pitanja koja su obuhvaćena unutar programa MSFI/HSFI edukacije: Je li kompanija sposobna podmirivati svoje obveze? Kolika je potreba za svježim kapitalom? Koliki su procijenjeni novčani tokovi i kolika je izloženost riziku?

Naši vrhunski predavači će dati konkretne odgovore, educirati vas, te prenijeti svoje znanje, praktično iskustvo i izazove u implementaciji MSFI/HSFI pravila. Predavači su najbolji hrvatski stručnjaci za standarde: Domagoj Vuković, FCCA , direktor i partner u Deloitte, Igor Arbutina FCCA, partner u TPA AUDIT, te Nada Gajić, savjetnik.

Program MSFI/HSFI edukacije

Cjelokupni program edukacije prati knjiga „MSFI za kontrolere i menadžere“ autora Hendrika Vatera koja obiluje stvarnim primjerima iz njemačke gospodarske prakse čime je dat bitan doprinos razradi navedene materije. Mjesto edukacije je u Kontroling centru Kognosko d.o.o. u Zagrebu na adresi Jaruščica 1E. O detaljima edukacije pročitajte na web stranici: www.kognosko.hr Za sve informacije molimo obratite se putem [email protected] ili na broj 098 361856.

Pročitajte još

Dobar posao

Agencija za marketing i odnose s javnošću Dhar media već deset godina svojeg djelovanja promovira organizacijsku kulturu svrhe kroz dharmički menadžment – danas Brendfulness metodu.

Financije

Računovodstvo je temelj poslovnog odlučivanja – kvaliteta ispred kvantiteta.

Dobar posao

Lejla Rizvanović je Client Success Manager koja kroz digitalni marketing i personal branding potiče pojedince i tvrtke da dosegnu svoj maksimum.

Advertisement