Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Najlonke, zavodljive i senzualne

Danas, nekoliko desetljeća nakon, najlonke su postale dio kulture odijevanja te su i dalje neizostavan predmet svake ženske garderobe

Čarape od životinjske dlake nosili su stari Grci, a Rimljani kožne i vunene čarape. Oko 1000-e. godine, čarape su bile statusni simbol među plemstvom. Nakon izuma šivaćeg stroja, 1589. godine, izrada čarapa postala je brža, a čarape su nosili isključivo muškarci.

jadran2

Žene su uskoro shvatile kako su čarape lijepe i udobne te ih uvrstile u svoje ormare i transformirale u dio intimnoga rublja. Simbol su ženstvenosti. U Europi su postale popularne izumom najlona 1938., kada ih je kompanija DuPon ponudila kao alternativu onim jednostavnim vunenim i skupocjenim svilenim čarapama koje su bile simbol luksuza. Nakon Drugog svjetskog rata najlonke su postale pristupačne za skoro svaku ženu i nikada nisu izašle iz mode.

jadran4

Danas, nekoliko desetljeća nakon, najlonke su postale dio kulture odijevanja te su i dalje neizostavan predmet svake ženske garderobe. Dolaze u svim mogućim bojama, uzorcima i materijalima, tako da uistinu svaka žena može pronaći ono što najbolje pristaje njezinoj osobnosti i karakteru.

jadran5

U Hrvatskoj su dobro poznate i mnogima omiljene one s predznakom Jadran. Od svog osnutka Jadran tvornica čarapa su lider u proizvodnji i prodaji ženskih, muških i dječjih čarapa, a njihove kolekcije uvijek donose prekrasne modele atraktivnog i modernog dizajna. Jadran tvornica čarapa lansira liniju ‘Premium’ čarapa koju odlikuju specijalno odabrani materijali zbog kojih je premium linija uistinu posebna.

jadran6cb

Snimljena kampanja ujedinila je tri dive čija se bezvremenska ljepota savršeno uklopila u modnu priču Jadran čarapa. Ove uspješne i prekrasne manekenke nevjerovatne karizme, Zvončica Vucković, Iris Androšević Pinjuh i Martina Stojanović , svaka kao ponosna predstavnica svoje generacije, udružile su snage i snimile kampanju koja slavi ženstvenost i eleganciju te nam pokazuje kako žena može biti zavodljiva u svojim čarapama bez obzira na godine.

jadran8cb

Upotpunite svoj poslovni, casual ili pak večernji look visoko kvalitetnim čarapama u najbližim Jadran prodavaonicama.

  • Foto: Matea Smolčić Senčar
  • Stilist: Stefan Orlić
  • Frizura: Ria Čaušević – Larita studio

Ne propustite

Trendovi

Solidea, svjetski lider u sektoru kompresivnih čarapa i tajica, koji je svojim inovativnim rješenjima i prepoznatljivim talijanskim dizajnom osvojio žene svijeta,  ovih dana slavi...

Fashion report

Žene koje nose Wonderful Hips Shaper 70 Opaque  'zimski' model Solidea čarapa opisuju ih kao 'nešto najbolje što su ikad probale'!

Fashion report

Kad je o kompresivnim čarapama riječ one nisu samo klasični modeli u boji kože rezervirani za nošenje ispod hlača ili odabir starijih gospođa.

Drama Queen

Šetnje dućanima s Ruskim Princem su sve osim dosadne.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.