Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Papir i olovka su opet IN!

Iako je ubrzani razvoj tehnologije komunikaciju putem papira i olovke stavio u old school kategoriju, a na papir se ovih dana ispisuju još samo popisi za kupovinu ili eventualno to do liste, trendovi u svijetu pokazuju da se ‘’slovo na papiru’’ vraća na velika vrata.

Iako je ubrzani razvoj tehnologije komunikaciju putem papira i olovke stavio u old school kategoriju, a na papir se ovih dana ispisuju još samo popisi za kupovinu ili eventualno to do liste, trendovi u svijetu pokazuju da se ‘’slovo na papiru’’ vraća na velika vrata. Tom se trendu priključio i novi domaći kreativni projekt Think Ink koji je ovih dana hrvatskoj javnosti ponudio seriju neodoljivih čestitki koje će vas osvojiti na prvu.

think-ink_cestitke_1024px-1

Think Ink voli tehnologiju, ali istovremeno želi podsjetiti ljude na šarm, stvarne emocije, pa čak i dozu romantike koje nekoliko riječi ispisanih olovkom na papiru s lakoćom postižu, dok SMS poruka, Facebook post ili e-mail jednostavno nemaju taj efekt. Zabavne, originalne i duhovite poruke, ali i one romantične, upakirane su u moderan dizajn, a vašim će najdražima garantirano izvući osmijeh na lice i ostati kao draga i trajna uspomena.

think-ink_cestitke_1024px-15

Čestitke Think Ink u cijelosti su producirane u Hrvatskoj, a izbor od 56 motiva gotovo je garancija da ćete među njima pronaći svoje favorite za svaku priliku. Među njima nalaze se one namijenjene vjenčanjima, rođendanima i krštenjima, ali i sretnim useljenjima, zasluženim diplomama, romantičnim prilikama, pa čak i onima u kojima ste nešto i zeznuli pa ćete se možda iskupiti baš s jednom neodoljivom čestitkom ili pak inspirirati dragog prijatelja i poželjeti mu sreću na novom poslu, preseljenju u drugi grad, državu ili mu jednostavno zahvaliti na nečemu. Izbor je povelik i originalan, a kako jedna od njih 56 kaže – samo nebo je granica.

think-ink_cestitke_1024px-12

Stoga izvucite ta nalivpera, zašiljite olovčice i potražite ove neodoljive čestitke u BIPA prodavaonicama diljem Hrvatske, a novosti koje vam Think Ink priprema pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

think-ink_cestitke_1024px-3

Više

Zanimljivosti

Kineska civilizacija jedna od najstarijih na svijetu, ali jedina koja traje toliko dugo. Kontinuitet postojanja rezultirao je raznim otkrićima kako u staroj tako i...

Drama Queen

Tko će dočekati pravoga. Pravi ne postoji.

Drama Queen

Znaš, željala bih... Cvilim kao pokvarena ploča...

Drama Queen

Ne listamo novine, ne omirišemo ih uz jutanju kavu. Ne prebiremo stranice knjige. Ne zapisujemo misli na marginama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.