Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Čista i mirisna kosa u samo nekoliko poteza

Svake sekunde jedna žena na svijetu posegne za šamponom za suho pranje kose kako bi svoju frizuru osvježila u samo nekoliko poteza.

Iako se većina žena uz svježe opranu i stiliziranu kosu osjeća lijepo i samouvjereno, užurbana svakodnevica često nam pomrsi planove. Srećom, postoji idealno rješenje ovog problema uz kojeg možete jednostavno i brzo postići efekt svježe oprane kose, obnoviti prirodni volumen, a da pritom vaša kosa sjajno miriši. Tajna se krije u suhim šamponima. Naime, svake sekunde jedna žena na svijetu posegne za šamponom za suho pranje kose kako bi svoju frizuru osvježila u samo nekoliko poteza.

Bez obzira na to, milijuni žena svejedno su iz dana u dan u dvojbi: kako brzo i jednostavno osvježiti svoju kosu uz suhe šampone bez bojazni od bijelih tragova na kosi i iritacije vlasišta?

NIVEA Fresh Revive 3 u 1 suhi šampon

NIVEA će vas upoznati s posebno blagim Fresh Revive suhim šamponima koji održavaju kosu svježom 24sata, iznimno su nježni i ne ostavljaju tragove na kosi! NIVEA Fresh Revive 3 u 1 suhi šamponi idealni su za brzo i jednostavno osvježenje kose. Svojim jedinstvenim trostrukim djelovanjem osiguravaju kosi dugotrajnu svježinu, bogati volumen, a ujedno su i izrazito blagi za vlasište. Također, zbog jednostavne primjene, idealni su suputnik na putovanjima!

Zahvaljujući laganoj formuli s rižinim škrobom i praškastoj strukturi učinkovito upijaju višak masnoće s vlasišta i korijena te pružaju trenutni osjećaj čistoće i svježine koja će vas pratiti cijeli dan! Novi NIVEA Fresh Revive suhi šamponi odgovaraju svakom tipu kose i dostupni su u tri mirisne note i tri varijante za svijetle, srednje svijetle i tamne nijanse kose.

Kako ih koristiti?

Pročitajte savjete kako najučinkovitije koristiti NIVEA Fresh Revive suhe šampone uz koje svaki dan vaša kosa može izgledati čisto i predivno.

  • Bocu dobro protresite, potom s otprilike 30 cm udaljenosti jednakomjerno nanesite na korijen kose.
  • Ostavite da kratko djeluje, a zatim umasirajte.
  • Raščešljajte kosu kako biste uklonili višak proizvoda.
  • Za dodatni efekt svježine kratko upotrijebite sušilo za kosu.
  • NIVEA Fresh Revive suhi šampon bezbrižno koristite dva dana za redom, a nakon toga operite kosu s blagim NIVEA šamponom i regeneratorom.

 NIVEA Fresh Revive suhi šampon za svijetle tonove kose s dobro poznatim mirisom NIVEA kreme na vašoj kosi ostavit će dugotrajan osjećaj svježine i trenutne čistoće.

NIVEA Fresh Revive suhi šampon za srednje svijetlu kosu oduševit će vas svježim citrusnim notama s daškom bergamota, cvijeta ruže i jasmina. U ovom zavodljivom mirisu uživat ćete pri svakom nanošenju.

Miris NIVEA Fresh Revive suhog šampona za tamne tonove kose spaja citrusne mirisne nijanse i cvjetne note s puderastim jantarom te daje topao, ali istovremeno svjež miris.

 NIVEA Fresh Revive suhi šampon, 200 ml – Preporučena maloprodajna cijena 31,90 kuna

[box style=”0″]

Nivea nam daruje 2 x 2 šampona! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #kosa
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 22.. lipanja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

  1. Melita Matkovic
  2. Maja Seki

[/box]

 

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Jer je briga o muškoj koži normalna i prirodna stvar

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.