Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Otvoren Ornel Fashion Incubator

Uvodna revija odjeće nagrađivanih i talentiranih dizajnera.

U Osijeku započeo Ornel Fashion Incubator. Za ovogodišnju dvodnevnu, jubilarnu desetu, manifestaciju modna je pista postavljena u maloj dvorani Gradski vrt kojom će večeras prošetati dvadesetak modela.

Organizatori su na sinoćnjem druženju novinare i pokrovitelje proveli kroz VIP-lounge, backstage, garderobu i režiju, a u želji da što bolje osjete atmosferu iza "piste" preko koje se stizalo do sjedećih mjesta.

Bila je to izvrsna prigoda za uvid u ono što sve posjetitelje očekuje večeras, budući da je svaki od dizajnera izabrao po jedan svoj model za ”reviju prije revije”. Redom će izlaziti manekenke i manekeni odjeveni u dizajnerske maštarije Ivana Alduka, Andrijane Krivdić, Lidije Pihler-YUNIKU, Damjana Jacića, Martine Sporiš te na kraju Mure Pehnec.

Oni su pobjednici prijašnjih manifestacija ili su zapeli za oko organizatora kao dizajneri zamjetnog potencijala.

Party u crno-zlatnim tonovima

Fashion Incubator modni je događaj koji je pokrenut 2004. godine, ali je prije bio dva puta godišnje. S vremenom postao je nezaobilazno mjesto susreta ljudi iz struke, ali i svih modnih sladokusaca.

Sinoćnje otvorenje bilo je obojano crno-zlatnim tonovima. Naime, upravo je takva odjevna kombinacija bila uvjet i ulaznica za party dobrodošlice kojem je pokrovitelj bila Osječka pivovara. Atmosferu je, uz određene količine hmelja, podgrijavao i DJ Sly.

Organizatori su za deseto izdanje pripremili kratki dokumentarni film koji daje uvid u sam početak ove osječke modne priče, koja je odavno nadišla slavonske okvire. Filmski podsjetnik, nastao u zagrebačkom showroomu Zorana Mrvoša, bit će prikazan večeras u sklopu programa koji počinje u 20.30 sati. Kad se spusti zastor na pozornicu kojom dominira kupola prekrivena crnom svilom, druženje se nastavlja u klubu Tufna.




Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.