Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Lijepa koža uz trostruku zaštitu

Poklanjamo sve što jedna žena treba da bi se ugodno osjećala u vlastitoj koži.

Suhoj ili dehidriranoj koži jednostavno nedostaje vlage. Zbog toga imate neugodan osjećaj zatezanja i hrapavosti kože. Ovaj problem mogu susresti gotovo svi, u svakoj životnoj dobi, noću i danju. L'Oréal Paris predstavlja rješenje za neugodni osjećaj na koži u obliku linije Triple Active.

Zimi posebno kada nam hladnoća šiba lice, naša koža zahtijeva hranu, a hidrantna njega Triple Active je spas u zadnji za isušenu i oslabljenu kožu laboratoriji tvrtke L'Oréal stvorili su noćnu njegu za obnovu i jačanje zaštitne barijere kože. Ona djeluje trostruko: dugotrajno hidratizira, opskrbljuje kožu hranjivim tvarima i obnavlja je zahvaljujući optimalnoj kombinaciji sastojaka, omega 3 i 6 aminokiselina te glicerola.

Djeluje noću, u vrijeme stanične obnove, za bolji učinak hidratacije. Neposredno nakon nanošenja koža je potpuno hidratizirana i vraća joj se osjećaj ugode i elastičnost. Noćna njega nanosi se svaku večer na potpuno očišćenu kožu.

Rješenje za suhu i masnu kožu

Koža svakog dana trpi višestruke negativne utjecaje kao što su ultraljubičaste zrake, stres i onečišćenje, koji potiču stvaranje slobodnih radikala u koži i tako oštećuju njenu zaštitnu funkciju. Koža izgleda isušena i oslabljena. Laboratoriji L'Oréala stvorili su dnevnu njegu za normalnu i masnu kožu – Triple Active. Ona vas štiti od svakodnevnih napada na vaš lijepi ten i vraća vam sjaj.

Također su priskočili u pomoć osobama koje se muče sa suhom kožom. Triple Active za suhu i normalnu kožu dobro će vam doći. Jedino što trebate jest nanositi je ujutro na pomno očišćenu kožu. Suhoj koži također možete pomoći ako pijete dovoljno tekućine, izbjegavajte kupanje i tuširanje u vrućoj vodi te dodajte ulja u kadu punu vode kako bi se koža manje isušivala. Ne zaboravite obilno nanijeti hidratantnu kremu na cijelo tijelo i te hidratizirati ruke više puta dnevno.

Što se nalazi u Triple Active paketu:

TRIPLE ACTIVE hidratantna zaštitna dnevna njega za normalnu i mješovitu kožu
TRIPLE ACTIVE hidratantna zaštitna dnevna njega za suhu i osjetljivu kožu
TRIPLE ACTIVE hidratantna noćna njega

Dehidratacija uzrok starenja kože

Ako niste znali, problem dehidracije kože utječe, u različitim stupnjevima, na svaki tip kože, neovisno o životnoj dobi. Koža koja gubi više vlage nego što je dobiva često je umorna, manje elastična, slabijeg tonusa i gubi životnu snagu. Samim time, manjak vlažnosti kože uzrokuje nastanak bora i drugih nepravilnosti zbog kojih koža djeluje starije i oronulo. Čak i kod tipova kože koji su, zahvaljujući genima, slabije podložni dehidraciji, vanjski utjecaji kao što su ultraljubičaste zrake, onečišćenje i stres potiču stvaranje slobodnih radikala i tako slabe njenu zaštitnu funkciju.

Hidratantna njega Triple Active zato stimulira zaštitu kože te joj daje elemente potrebne za hidrataciju. Djeluje trostruko: dugotrajno hidratizira, štiti kožu i daje joj blistav sjaj.

POKLON JE VAŠ, ZA ROĐENDAN NAŠ
L'OREAL PARIS poklanja – liniju proizvoda za zaštitu kože.

She.hr u suradnji s tvrtkom L'Oréal, povodom svog prvog rođendana čitateljima poklanja ovu prekrasnu nagradnu igru u kojoj ćemo do 21. prosinca darivati brojne poklone iz osebujne palete L'Oréalovih brandova kao što su Garnier, L'Oréal Paris i Maybelline NY.

L'Oréal Paris poklanja čitateljima She.hr-a 5 poklon paketa linije proizvoda za njegu kože , Triple Active u kojima se nalaze sljedeći proizvodi:

Hidrantna dnevna krema
Hidrantna noćna krema

Sve što trebate napravite jest odgovoriti na naše nagradno pitanje:
Koje je trostruko djelovanje Triple Active linije?

Vaše odgovore šaljite nam na mail [email protected], s naslovom poruke TRIPLEACTIVE, a u mailu obavezno navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela
Imena dobitnika objaviti ćemo najkasnije do 22. prosinca.

Čitajte She.hr i igrajte se s nama svaki dan!

Sretno,
Vaš She.hr

Drage naše,

evo i dobitnica L'OREAL PARIS TRIPLE ACTIVE, linije proizvoda za zaštitu kože: Tihana Topić, Dunja Turkalj, Karmen Horvat, Albina Konjevod
i Biljana Klek.
Informacije o preuzimanju poklon paketa primiti ćete na mail.

Vaš She.hr



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.