Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Photo by Jasper Graetsch on Unsplash

Beauty report

Mekana koža bez masnih tragova na odjeći

Osim glatke i hidratizirane kože bez iritacija ono što sve želimo je da krema koju nanosimo ne ostavlja masne tragove na našoj odjeći.

Dolaskom jeseni i hladnijeg vremena dani postaju sve kraći, manje vremena provodimo na otvorenom, izvlačimo debele džempere i omiljene čizme. Kako se mijenja priroda, pripremamo se za dolazak kraćih dana svojim omiljenim ritualima da bi se osjećali bolje iznutra, ali i izgledali izvana.

Slojevito odijevanje i suhi zrak dodatno idu u prilog osjećaju grube, suhe kože koja nas zateže, pa je njenoj svakodnevnoj njezi potrebno posvetiti dodatnu pažnju da bi ostala mekana i nahranjena. No, osim glatke i hidratizirane kože bez iritacija ono što sve želimo je da krema koju nanosimo ne ostavlja masne tragove na našoj odjeći.

Odgovor na pitanje – možemo li se osjećati ugodno bez ljepljivog osjećaja na odjeći daje NIVEA Care Soothing krema čija inovativna formula intenzivno njeguje i smiruje iritacije kože. Posebno je razvijena za njegu suhe i osjetljive kože, a kako je riječ o univerzalnoj kremi koja se lagano razmazuje i brzo upija pogodna je za njegu lica, tijela i ruku.
NIVEA Care Soothing krema je bogata i hrani kožu, a istovremeno se jednostavno nanosi i brzo upija što je prednost njene formule koja sadrži njegujući vosak na vodenoj bazi. Kristali voska pružaju dugotrajnu njegu koži, direktno se upijajući u nju s prvim kontaktom.

Ova univerzalna krema u sebi sadrži i aloe veru koja ubrzava regeneraciju stanica i koristi se već desetljećima zbog umirujućeg djelovanja na kožu.

NIVEA Care Soothing krema sa svojim jedinstvenim sastavom tako vašu kožu čini hidratiziranom, njegovanom, bez ljepljivog osjećaja i masnih tragova na vašoj odjeći!

Univerzalna, lagana, a istovremeno bogata i hranjiva NIVEA Care Soothing krema jača prirodnu barijeru i ublažava iritacije kože.

Blaga formula hrani vašu kožu uz pomoć voska na vodenoj bazi i aloe vere, čineći ju mekom i podatnom.
Pruža suhoj i osjetljivoj koži osjećaj mekoće bez masnih tragova.

Nivea Care Soothing krema 200 ml – preporučena maloprodajna cijena 35,90 kuna

[box style=”0″]

Nivea daruje 2 kreme.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #volimkozu
  2. Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  3. Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 9. studenog, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnici:

  1. Vlatka Hunjet
  2. Novak Barbara

[/box]

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.