Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Snažna i zdrava kosa bez obzira na godišnje doba

U zimskom periodu njega kose je ponešto zahtjevnija zbog kombinacije suhog i toplog zraka u zatvorenim prostorima, te hladnog i vlažnog zraka na otvorenom.

U zimskom periodu njega kose je ponešto zahtjevnija zbog kombinacije suhog i toplog zraka u zatvorenim prostorima, te hladnog i vlažnog zraka na otvorenom. Dehidracija kojoj je kosa izložena u ovim uvjetima može kosu prilično oštetiti, a u tom slučaju kosa će toplije mjesece dočekati beživotna i s ispucanim vrhovima. Usprkos tome, uz nekoliko svakodnevnih trikova možete imati snažnu i zdravu kosu bez obzira na godišnje doba.

  1. Upotrebu sušila i pegle za kosu svedite na najmanju moguću mjeru jer visoka temperatura stvara mikro pukotine u vlasi koje također vode ispucanim vrhovima i cvjetanju kose. Čak i dugotrajno tuširanje vrućom vodom kosu dodatno isušuje.
  2. Tijekom boravka na otvorenom zaštitite kosu, a ona će vam na kraju zimskog perioda biti itekako zahvalna. Ako vam smeta elektricitet koji uzrokuju kape, pokušajte s trendi svilenim maramama koje daju dodatnu dozu glamura. Uz kupnju bilo koja dva Pantene proizvoda u trgovinama dm-a od 2. do 31. siječnja 2019. na dar dobivate maramu koju potpisuje hrvatski modni brend Alduk.
  3. Balansirana prehrana bogata vitaminima i mineralima kosu hrani iznutra, a manje šećera i masnoća osvježit će ne samo kosu, nego i cijeli organizam.
  4. Pantene vjeruje da je snažno ujedno i lijepo te preporučuje savjete za njegu kose iz aktualne kampanje „Za kosu snažniju od zime“. Nova linija Pantene Superfood kosi će podariti moćnu Pantene PRO-V formulu koja se u trenu upija u kosu a redovitom upotrebom tanku i neuhranjenu kosu čini snažnijom, zdravijom i sjajnijom. Antioksidansi pri tom štite kosu od slobodnih radikala, a lipidi je hrane i održavaju snažnu strukturu vlasi.

Glumica Zrinka Cvitešić, koja je zaštitno lice kampanje „Pantene – Za kosu snažniju od zime“ ovih se savjeta i sama pridržava.

„Snažna i njegovana kosa je dio mog identiteta i zato je njegujem bez obzira na doba godine. Ne preskačem regenerator, maske i hranjiva ulja jer su ključni za dugotrajan učinak i snažnu kosu, posebno zimi. Također izbjegavam tretmane poput peglanja kose, osim iz profesionalnih razloga i nastojim je manje tretirati, a više njegovati“, kaže glumačka diva Zrinka Cvitešić.

Snažna kosa će uvijek biti modni dodatak broj 1, no ove sezone Pantene i hrvatski modni brend Alduk udružili su snage i predstavili maramu kao modni dodatak koji je već postao omiljen. Glumica Zrinka Cvitešić, kojoj je snažna i zdrava kosa već godinama zaštitni znak, za Pantene je predstavila nekoliko varijanti nošenja marame by Alduk.

*Napomena: Promocija „Pantene – Za kosu snažniju od zime“ u trgovinama dm drogerie markta traje od 2.1.2019. do 31.1.2019., odnosno do isteka zaliha.

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.