Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Kvaliteta i inovativan dizajn

Spoj senzualnosti i udobnosti u kupaonicama vrhunskog dizajna.

Predstavljamo vam prekrasne, eterične sanitarije koje možete kupiti u trgovinama Fero-terma.

Tvrtka Fero-Term osnovana je 1991. godine. Zahvaljujući kvaliteti svoje ponude i usluge ubrzo se prometnula u jednog od vodećih distributera keramike i sanitarija u Hrvatskoj. Njihova raznovrsna ponuda obuhvaća vrhunske proizvode iz asortimana kupaonske opreme i sanitarija te opreme za centralno grijanje renomiranih svjetskih brendova.



U svojoj bogatoj ponudi nude dizajnerske linije za kupaonice švicarske tvrtke Laufen. Tvrtka Laufen jedan je od vodećih proizvođača sanitarija u Europi. Početkom 20. stoljeća počinje proizvoditi kade, umivaonike te ostale dodatke za kupaonicu. Kao jedan od prvih proizvođača sanitarija u Europi, tvrtka Laufen danas iza sebe ima stoljetno iskustvo i jednom je od najcjenjenijih proizvođača sanitarija, a ime Laufen postalo je sinonim kvalitete i vrhunskog dizajna.



Dizajnerska linija Alessi One – sinonim udobnosti

Linija Alessi One proizašla je iz visoko inovativnog dizajnerskog koncepta Talijana Stefana Giovannonija. Osnovni je credo linije Alessi One udobnost i senzualnost. Za potpuni užitak opuštanja tijela i duha, Alessi One kade napravljene su od udobnog i tijelu prilagođenog sanitarnog akrilika. Osim toga, osobito su prostrane što nudi dodatni osjećaj udobnosti i ugode. Alessi One linija nudi visoko estetizirane kupaonice iz snova ispunjene emocijama, humorom, fantazijom i poezijom.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Lifestyle

Za blistav i mirisan dom

Moj dom

15 praktičnih savjeta za čišći dom.

Moj dom

Multifunkcionalna rješenja za male prostore.

Moj dom

Ariel 3D Activ koristi 3D tehnologiju na putu do besprijekorne čistoće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.