Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Za fanove Toše Proeskog

Poklanjamo DVD box, CD box i Best of  album makedonskog pjevača.

Prošlo je više od tri godine od pogiblje balkanskog slavuja Toše Proeskog. Ipak on i dalje živi u srcima njegovih fanova pa će se tako na dan njegova rođenja, što je 25 siječnja, u Skopju održati koncert humanitarnog karaktera.

Organizatori – Internacionalni Toše Proeski Fan Club među ostalim akcijama će u dogovoru s Međunarodnom fondacijom Toše Proeski financirati će izradu ograde u ulici Toše Proeski, u Kruševu. U istoj ulici nalaziti će se i notni zapis pjesme "Tajno moja" izliven u željezu. Fan Club također se uključio u akciju Zaštitnik drveta u Labirintu umjetnosti u Ljubljani. Tu će se naći još jedno stoljetno drvo – koje će čuvati uspomenu na Tošu.

Nove DVD i CD kompilacije

Diskografska kuća Hit Records će povodom Tošinog rođendana mnogobrojnu i vjernu publiku ovog pjevača iznenaditi će s posebnim poklonom. Uskoro će se u prodaji naći 3 DVD box. Sadržavati će 3 DVD-a na kojem će se naći koncerti iz 2004., 2006. i 2007. koje je Toše održao na Gradskom stadionu Skopje. Uz ova tri koncerta moći ćete uživati u koncertu iz Beogradske Arene 2007., koncertu održanom u zagrebačkoj Tvornici, ali i onime s Hrvatskog Radijskog festivala.



Tošini obožavatelji će od sada moći u svim hitovima prerano preminulog pjevača moći uživati na jednom mjestu jer će Hit Records osim 3 DVD boxa izdati 3 CD box s najvećim uspješnicama prerano preminulog pjevača. U njemu će se naći albumi "Ako me pogledaš u oči", "The Hardest Thing", te posljednji aktualni album -"Toše i Prijatelji". Toše je uvijek je rado isticao kako je glazba njegova velika ljubav, a pjesme dio njegova života. Neka i kroz njegove pjesme živi sjećanje na ovog pjevača iznimnog glasa.

OSVOJI DVD i CD – TOŠE PROESKI

Hit Records i She.hr vam poklanjaju 2 x CD box Toše Proeski, 2 x DVD box Toše Proeski i 2 x Best Of 2 makendskog slavuja Toše Proeskog.

Kako biste osvojili jedan od poklona, potrebno je na mail [email protected] poslati mail s naslovom TOŠE, odgovoriti na postavljeno pitanje te upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Kako se zove ulica u Kruševu, gdje će biti notni zapis pjesme "Tajno moja" izliven u željezu?

Vaše prijave primamo do 30. siječnja, kad ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! 🙂 Vaš She.hr

Drage naše Tošine fanovke,
dobitnice CD-a i DVD boxova su:

CD box Toše Proeski – Ivana Spudić i Amena Debelec
DVD box Toše Proeski – Ankica Gorički i Ines Čule
Best Of 2 makendskog slavuja Toše Proeskog – Sandra Fury i Dalibor Čičko.

Čestitamo! informaciju o preuzimanju pirmiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Sian Evans će, sigurni smo, svojim besprijekornim vokalom, šarmom i entuzijazmom pronaći put do srca publike.

Zanimljivosti

Robert Čolina sinoć je u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi održao koncert evergreena, a nastupio je u pratnji vrhunskog orkestra Josipa Cvitanovića.

Zanimljivosti

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama,...

She Book Club

Jedan od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autor zabavne glazbe, Dražen Zečić, održat će dugoočekivani koncert u Areni Varaždin.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.