Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Silverex nudi zaštitu i ljepotu

Srebro je prirodan antibiotik koji suzbija mnoge probleme kože

Silverex sprej jedinstven je proizvod na svjetskom, pa tako i hrvatskom tržištu. Svatko tko želi jednim potezom ponuditi svom licu čistoću, hidrataciju i ljepotu, morao bi razmisliti o Silverex spreju.

U samo 50 ml zapremnine, koja će vam trajati najmanje 18 mjeseci, nalazi se srebrna pjena koja u kontaktu s običnom vodom uspješno tretirati suhu, grubu i problematičnu kožu, loš zadah, afte, akne , ekceme, atopije, alergije, osipe, infekcije kože, gljivice, herpes, posljedice depilacije, upalu zubnog mesa, osjetljivu dječju kožu, probleme genitalnih područja, rane i ogrebotine i mnoge druge neugodnosti na koži.

Odličan je izvor hidratacije kože i podloga za šminku, kao i sredstvo njenog skidanja. Napunite ga običnom vodom i uživajte u njegovim mogućnostima.

Protega d.o.o. licencirani je distributer Silverex branda, čiji su proizvodi nastali na bazi ionskog nanosrebra, koje je najfinije čistoće i snage.

Svaki od artikala iz njihove ponude sadrži 99,99 postotno srebro, koje dokazano djeluje protiv cijelog niza infekcija, bakterija, gljivica, parazita i virusa. Čak 650 poznatih zaraznih klica moguće je u potpunosti onesposobiti snagom nanotehnologije, na čijim temeljima nastaju Silverex proizvodi. Samim time i zaštititi tijelo od mogućih bolesti .

Osim spreja, Silverex brand nudi pozitivnu moć nanosrebra kroz tuš, sterilizator, ionizator zraka, ovlaživač zraka i sapun. Svi ovi proizvodi bit će zaduženi da vam uz pomoć nano srebra zajamče ljepotu i čistoću lica, tijela i kose, ali i dezinfekciju cijelog kućanstva. Također, neki od njih (tuš) štite vas od štetnog utjecaja klora i svojim blagotvornim djelovanjem štede vaš novac. Provjerite zašto!

Zapamtite, nanosrebro se, nakon što ispuni svoju funkciju u organizmu, iz njega izlučuje kroz 2-3 dana, ne donoseći nuspojave. Njegovo antibakterijsko djelovanje vaše je tijelo pročistilo, dodatno ga hidratiziralo i pripremilo za nove životne napore.



OSVOJI SILVEREX SPREJ

Tvrtka Protega d.o.o. licencirani je distributer Silverex branda, a ovom prilikom nagraditi će četiri čitateljice s popularnim proizvodom Silverex sprej za njegu kože.
Ovaj proizvod na bazi srebra koji njeguje kožu i štiti zdravlje usrećiti će neku od vas, a na vama je da nam točno odgovorite na pitanje:

– Nabrojite 5 problema koje Silverex sprej uspješno tretira?

Vaše odgovore pošaljite na mail [email protected] s naslovom poruke – SILVEREX, te navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ovaJ super proizvod možda postane baš vaš!

Vaše prijave primamo do 14. travnja, kada ćemo objaviti i dobitnike!
Vaš She.hr

Dragi naši,
dobitnici Silverex spreja za njegu kože su: Marija Bijedić, Andrea Ferenc Santo, Eva Matovina i Kristina Opolcer.
Čestitamo sretnim dobitnicama. Nagrada će im doći na kućnu adresu.

Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.