Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Ćudljiva i profinjena kolekcija

Novosti iz Furle – kolekcija proljeće/ljeto 2010.

Furla, elegantan, a opet inovativan brend predstavlja kolekciju modnih dodataka za proljeće/ljeto 2010. godine. Kolekcija se može opisati kao krajnje ženstvena, a opet otkačena i posebna. Dvije teme, Evolve i Imagineer nadopunjuju jedna drugu kombinacijom suvremenosti i luksuza.

Evolve linija


Savršene linije preuzete iz prirode kombinirane s daškom orijenta, tvore modne Furla dodatke za elegantnu ženu. Materijali su koža pitona, krokodilski print i teleća koža. Mekoća materijala oplemenjena je mat efektom i ugodnim, toplim tonovima.

Nježni i svijetli pastelni tonovi poput latice ruže, pijeska i bijelog pamuka, susreću se s intenzivnim tonovima. Svaki detalj ima i vintage karakteristiku.



Imagineer
linija

Svijet mašte preuzima glavnu riječ stvarajući gotovo sanjivo raspoloženje inspirirano svijetom snova u metamorfozi prošlosti i sadašnjosti. Žena koja odabire Imagineer je ćudljiva ali profinjena. Ona se voli zabavljati s retro-futurističkim kombinacijama, usklađujući duh 80-ih godina s uplitanjem modernog popa i veselog izgleda prepunog boja. Sjajan kontrast boja i karakteristike jarkog ljetnog stila počinju od prigušenih svijetlih paleta, a završavaju s bojama poput mimoza žute, pačuli narančaste i trešnja crvene.

Materijali su oživljeni odvažnim printevima kao što je koraljni piton i pletena slama. Linija je prepuna malih zaigranih detalja poput maštovitih džepića i zatvarača koji su ovdje kako bi aktivna žena imala praktične, a opet vrlo mondene dodatke.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.