Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Cureeeeee <3

Evo mene i moje kolumne, opet . Kolumna, baš neka čudna riječ. Ko-lu-mna.

Za vikend je baš bila neka ugodna nedjelja, nakon sedam dana kiše danas nije pala niti jedna kap. Još. Malo je svježe ali pretežno vedro. Ja sam u standardno opakom PMS-u i jedem sve što mi se nađe na putu a ako to ne činim onda razmišljam o tome i smišljam menije za ovaj tjedan. Pečena koka i mlinci, gulaš sa njokima, povrće u woku i puretina na žaru, pita od poriluka, pašta s umacima… raznim. Sada bi na red trebala doći laganija hrana ali moja mama je pripremila punjene paprike tako da mislim da će salatice još pričekati.

Kad smo kod salatica prošli tjedan sam si napravila jednu sa grahom i jajem pa sam poslije toga morala maznuti pizzu. Jednostavno, nije to za mene. Ako nisam sita nije dobro. Prošli tjedan sam stalno nešto mrvila a nisam ni trenirala. Imala sam obaveze pa je sport patio.

U ponedjeljak sam bila prijateljici A na proslavi diplome i moram priznati da je bilo krasno i bila sam jako sretna što sam dio toga. Zaista i od srca. Jelo se i pilo cijeli dan, bilo bi tužno da nije. Lijepo sam se provela i u utorak sam se vratila doma. Putovala sam u autobusu za Rijeku jer sam popodne imala predavanja na faksu. Putem sam razmišljala koliko sam snažna i odmorna da izdržim četverosatno računanje i koncentrirano praćenje nastave pa sam produžila na otok. Savjest me grizla svega nekoliko minuta. Ići ću ovaj tjedan i prepisati ću sve što su radili dok me nije bilo. Haha.



U srijedu sam bila u Tower Centru gdje je partner od moje prijateljice I.M. otvorio dućan. Radi se o dućanu Sergio Tacchini sumnjam da ne poznajete marku. Mene asocira na djetinjstvo jer je moj otac nosio njihove polo majice i bermude dok je igrao tenis. Dugo nisam susrela tu marku i sada sam se ugodno iznenadila, ima divnih stvari za tenis a i za kako ja to volim reći "za život". Održana je kratka modna revija popraćena dobrom mjuzom, šampanjcem i jagodama, te dobrim društvom. Poslije toga smo se preselili na kat iznad gdje je otvoren novi restoran s pizzama i paštama. Tako nešto je nedostajalo centru, bez obzira što ja izbjegavam dugo zadržavanje u istom. Gricnuli smo nešto i nazdravili. Hrabro potez! Teško vrijeme za takve poslovne pothvate ali čovjek ima dugogodišnje iskustvo u poslu, vjerujem da zna što radi i ja mu želim svu sreću.

U četvrtak sam bila podrška svojoj prijateljici koje je odlučila renovirati svoju dugogodišnju tetovažu na RISTU. Uahhhh. Možda je nekome čudno to što vičem ali ne mogu si zamisliti da dozvolim nekome da me pika po toj glatkoj tanašnoj kožici i bocka moje sitne koščice. Koliko god mi je to možda jedno od najljepših i najseksi mjestašca na tijelu nije mi nikad palo na pamet da to ukrasim. Pa ni sa točkicom. Svaka joj čast na hrabrosti i smirenosti koju je uspjela zadržati svih tri i pol sata. Ja sam s malo zabavljala sam raznoraznim tattoo časopisima i gledala za što se sve ljudi odlučuju. Ima baš svega. Od životinja, ljudi, predmeta, što postojećih, što izmišljenih. Meni se najviše sviđaju pin up tetovažice u boji.



Pogledajte ovu curu kako dobro to nosi. Ja sam se ipak odlučila za nešto diskretnije na nogama. Kada bude gotovo, pokazati ću vam. Nisam taj motiv vidjela još nigdje i živim u nadi da će biti unikat. Haha. Jedino ako to prijavim u zavod za patente. Inače sam puška. Na mogu nikakvu svoju ideju zaštititi. Sve mi poberu lešinarke. Pffff!

Nisam ništa kupovala ovaj tjedan. Lažem?! Ne, fakat nisam ali imam u planu. Zapišem si na papirić što mi treba i nosim ga sa sobom. Kupila sam mami štopericu da imamo za back2back treninge. Lijepa drečavo roze boje baš za cure. Ići ću sa tatom na izlet pa ću svratiti u Zg. Tamo uvijek nađem nešto što me obraduje <3. Ako nije odjeća onda je kava sa mojim zagrebačkim ribicama.

Odlučila sam nešto novo unjeti u svoj život a to je strip. Jutros sam se probudila sa idejom da nisam nikada čitala stripove i odlučila sam ovaj tjedan posjetiti striparnicu. Mislim da je u Palachu a mislim da sam već nešto i pisala o njoj. A da me sister ne opere da ne informiram ljude dovoljno, Palach je riječki multimedijalni centar sa duuuuuuuuuugom tradicijom.

Za sve ostale detalje tu je google i wikica. Jel tako? 🙂

<3 G.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Osam godina pišem, piskaram, bacam svoje misli i istovremeno ih pretačem u redove, jedan ispod drugog.

Drama Queen

Nije mi privlačan. Ne pišem zato. On je mirisan. Oko njega ide neki val divnog parfema. Zatvorim oči i udišem.

Beauty report

U četiri paviljona više od 300 izlagača prezentirat će proizvode i usluge dinamične industrije ljepote.

Duh i tijelo

Ono o čemu sam oduvijek željela pisati je samopouzdanje koje si svi tako silno želimo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.