Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Marko Mitanovski na Dreft Fashion Weeku

Modni dizajner kojeg Lady Gaga obožava!

Pod sloganom "Moda se uvijek vraća, brinite o svojoj odjeći" idućeg tjedna počinje Dreft Fashion Week Zagreb, najvažnije međunarodno modno događanje u Hrvatskoj. Vijest kako će između ostalih, svoju kolekciju modela ondje predstaviti i mladi beogradski dizajner Marko Mitanovski – odjeknula je kao bomba!



Mladi beogradski dizajner, 29-godišnji Marko Mitanovski, prema svemu sudeći, trenutno je najzanimljivije ime svjetske modne scene. Kritika ga je zbog njegovog jedinstvenog, inovativnog i avangardnog stila prozvala novim, nikad prežaljenim Alexandrom McQueenom.

Poznat po tome što je svojim neobičnim kreacijama oduševio i samu Lady Gagu, svoj "dark glamour" stil pokazao je i u brojnim editorijalima časopisa poput Elle, Grazie, Faara, Gale i Asfalta, a njegove se kolekcije nerijetko mogu vidjeti i na Fashion TV-u.

Njegov osebujni talent uočio je i Nicola Formichetti, modni urednik časopisa Vogue Hommes Japan, V Man i Dazed & Confused, koji je od Marka zatražio pet kreacija koje je kontroverzna pjevačica i umjetnica, Lady Gaga, nosila u editorijalu za časopis Q, a moguće uskoro i u jednom od svojih video spotova.

Mitanovski će se na Dreft Fashion Week-u Zagreb predstaviti s kolekcijom koju je prethodno prikazao na London Fashion Weeku u veljači.



Takvim potezom, i Marko se pridružuje podršci vizualu DFWZ-a "Moda se uvijek vraća, brinite o svojoj odjeći" svjetski priznate agencije Leo Burnett.



Kampanja naglašava kako o modnim krpicama treba na vrijeme misliti, kako bi one što dulje ostale kao nove. Pri tome, napominju organizatori Fashion Week-a Zagreb, valja koristiti tekući deterdžent Dreft, jer ništa nije sigurnije od njega.

Mitanovski će predstaviti kolekciju u kojoj prevladavaju haljine mračnog, goth stila, izrazito dramatične i teatralne. Hoće li umjetnik zainteresirati i hrvatsku publiku toliko da i ona prihvati rogove kao obavezni modni dodatak, saznat ćemo uskoro.

DFWZ će se održati u Balonu Boćarskog doma, od 10.-12. lipnja 2010. Na Dreft FWZ-u svoje će kolekcije za jesen-zimu 2010/11 predstaviti i ostala poznata modna imena iz zemlje i svijeta, poput Ivane Popović, Tonija Rico, Maion by Marina Prevolšek, te Bodyamr koji oblači Beyonce, Mary J Blige, Whitney Huston, i Rodnik koji kreira za Top Shop i OVS.





VODIMO VAS NA DREFT FASHION WEEK ZAGREB!

Dvije najsretnije čitateljice osvojiti će ulaznice za ovo događanje i od 10. do 12. lipnja uživati će u danima mode by Dreft Fashion Week.
Treća dobitnica za utješnu nagradu osvojiti će 3 Dreft deterdženta za rublje, koji je glavni sponzor ovog modnog događaja,
i zaštitnik kvalitete naše odjeće.

Odgovorite nam na mail [email protected] s naslovom poruke DREFT koji po redu je ovo Dreft Fashion Week Zagreb, i ne zaboravite u mail napisati svoje ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u te broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 9. lipnja 2010., 11h, nakon čega ćemo objaviti i dobitnice!
Sretno,
She.hr


Dragi naši,
U danima mode by  Dreft Fashion Week od 10. do 12. lipnja uživati će:
Petra Tončinac i Helena Lulić.
Utješnu nagradu, 3 Dreft deterdženta za rublje, osvojila je Maja Tavčar.
Čestitamo dobitnicama!
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.