Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Glen Cocoa: Svježa maska za lice bogata maslacem od badema i aromatičnim kakaom

Osim kakao praha, Glen Cocoa u sebi sadrži i maslac badema koji je poznat po bogatom ulju koje štiti kožu i smiruje iritacije, kao i kožna stanja poput ekcema.

LUSH je predstavio novu svježu masku za lice koja će oduševiti sve ljubitelje čokolade, a i šire. Glen Cocoa toliko je slatka i efektna zbog praha kakaa koji nježno zaglađuje i omekšava kožu.

Svježi kvalitetni sastojci za intenzivne efekte

Osim kakao praha, Glen Cocoa u sebi sadrži i maslac badema koji je poznat po bogatom ulju koje štiti kožu i smiruje iritacije, kao i kožna stanja poput ekcema. Pun vitamina E, također pomaže u održavanju kože podatnom i sjajnom.

Uz to za čišćenja lica tu je kaolin (kineska glina) – prirodna porozna meka glina krcata mineralima. Kaolin glina čisti kožu upijajući višak ulja i daje teksturu paste kada se pomiješa s vodom.

U sebi sadrži i ulje ružinog drveta koje je hvaljeno u parfumeriji zbog svoje jedinstvene ružičaste, začinske i drvenaste arome s daškom citrusa. U njezi kože smatra se da ima antimikrobna, balansirajuća i omekšavajuća svojstva. Za dodatne opojne arome tu je i apsolut ljubičice, apsolut jasmina, ulje ylang-ylanga i ulje ruže.

Kao i sve Lush svježe maske treba je držati u hladnjaku, izvaditi nekoliko minuta prije upotrebe, te jednoliko nanijeti na vlažnu kožu. Ostaviti desetak minuta pa isprati toplom vodom.

Kakaovac iz pravedne trgovine

Lush kakao prah i kakao maslac nabavlja od mirovne zajednice San José de Apartadó iz sjeverozapadnog djela Kolumbije. Mirovna zajednica osnovana je iz potrebe prema slobodi i miru, protiv nasilja i zastrašivanja od strane vojske, ljevičarskih gerilskih boraca i desničarskih paravojnih skupina koje su vladale Kolumbijom. Skupina od oko 2.100 poljoprivrednika obvezala se na nenasilje; sve što traže je pravo na mir i ne ulaženje u sukob prema međunarodnom zakonu o ljudskim pravima.

Glen Cocoa (90kn) svježa maska za lice dostupna je u svim Lush trgovinama i web shopu Lush.hr

https://www.lush.hr/glen-cocoa-svjeza-maska-za-lice

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu ovim proizvodom!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem Facebooku, pozovite prijateljice
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 28. svibnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Anita Urbanovic

[/box]

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.