Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Zašto je ulje avokada dobro za vašu kožu?

Dovoljno je da malu količinu ulja avokada utrljate u kožu, od glave do pete, i osjetit ćete da je koža meka i vlažna. 

Ulje avokada na glasu je kao bogat izvor nezasićenih masnih kiselina. Za razliku od zasićenih masnoća i trans masti, za koje se pokazalo da uzrokuju upalne procese, ove masnoće imaju protuupalno djelovanje – one umiruju i ublažavaju upaljen, aknama sklon ten, smanjuju crvenilo i fotooštećenja te poboljšavaju elastičnost kože, što rezultira “peglanjem” bora. Osim toga, ulje avokada je bogato karotenoidima, posebno luteinom, važnim antioksidansom koji djeluje pomlađujuće i štiti kožu od oštećenja prouzročenih UV zračenjem.

Sadržava i klorofil koji djeluje antioksidativno boreći se protiv slobodnih radikala te štiti kožu od simptoma starenja. Možete ga upotrebljavati kao hidratantnu kremu za lice i losion za njegu tijela. Dovoljno je da malu količinu ulja utrljate u kožu, od glave do pete, i osjetit ćete da je koža meka i vlažna.

Ako vam ulje odgovara kao njega područja oko očiju i ako volite čistiti kožu uljima (što je novi hit jer ulja izvlače većinu nečistoća, ostavljaju kožu mekom i hidratiziranom te dugoročno pomažu zdravlju i izgledu kože), iskušajte avokadovo, a mi ćemo vam predložiti jedan zanimljiv proizvod!

SAN CLEANSE Purify uljni gel za čišćenje lica s avokadom i rižom i anionskim polisaharidima

SAN CLEANSE Purify uljni gel za čišćenje lica s avokadom i rižom i anionskim polisaharidima pomaže ukloniti višak sebuma, make-upa i nečistoće iz okoline koje su nam se nakupile u porama kože lica. Istovremeno hidratizira i obnavlja kožu lica zahvaljujući bogatom udjelu biljnog glicerola i dekspantenola, te inovativnog kompleksa anionskih polisaharida dobivenih bakterijskom fermentacijom iz ne-GMO biljnih izvora (L-fukoza, D-galaktoza i galakturonska kiselina), koji ima i važnu funkciju restrukturiranja i obnove kože.

Korištenjem SAN CLEANSE Purify uljnog gela za čišćenje lica koža će biti slobodna od svih vanjskih i površinskih nečistoća, obnovljena i nahranjena. Ovo je puno više od običnog gela pa ćemo u jednom potezu pripremiti kožu za novi dan ili za regeneraciju tijekom noći. Ugodan i osvježavajući miris dolazi isključivo iz prirodnih izvora, stoga je cijelo iskustvo čišćenja, masaže i njege lica sa SAN CLEANSE Purify Gelom za čišćenje lica izuzetno ugodno i nježno.

SAN CLEANSE Purify uljni gel za čišćenje lica je dostupan u SAN web shopu i u ljekarnama širom Hrvatske

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite#She4She
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem Facebooku, pozovite prijateljice
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 2. srpnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od objave dobitnika.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Nadija Radošević

[/box]

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.