Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

FREYWILLE Hommage a Hundertwasser

FREYWILLE kolekcija nakita Hommage a Hundertwasser eksplozijom intenzivnih boja mobilizira moć umjetnosti u svrhu širenja poruke za život u skladu s prirodom i individualnom kreativnošću.

FREYWILLE kolekcija nakita Hommage a Hundertwasser eksplozijom intenzivnih boja mobilizira moć umjetnosti u svrhu širenja poruke za život u skladu s prirodom i individualnom kreativnošću. Posvećena je remek-djelima slavnog austrijskog umjetnika Friedensreicha Hundertwassera koji se kroz nekonvencionalni opus slika i arhitektonskih projekata zalagao za pitanja zaštite okoliša. Tako kultna FREYWILLE kolekcija Hommage a Hundertwasser kroz tri različita seta kreativno razvija Hundertwasserovu viziju svijeta: drveće koje raste iz prozora, vesele fasade razigranog dizajna, bujni vrtovi i šume kao krovovi zgrada, interijeri bez kutova i oštrih rubova te prekrasno zelenilo u unutrašnjem dvorištu.

Set nakita Street Rivers osvaja vedrinom i upečatljivim nijansama crvene boje na kojoj su nanizane razigrane i šarene “kućice”. U središte ovog dizajna FREYWILLE umjetnici stavljaju Hundertwasserovu interpretaciju organske arhitekture vrijedne čovjeka, a u kojoj je individualno uređenje fasade, okvira i zida oko prozora pravo svakoga.

Dizajn seta Imperial fluidno oživljava temu avanture, slobode i radosti. Na jantarno zlatnoj površini emajla izranjaju ponovno apstraktne “kućice”, okružene su sjajnim, plavkastim tonovima vode i neba te položene na mekoj, smaragdnozelenoj livadi. Svaki komad ovog FREYWILLE nakita zrači nevjerojatnom toplinom, obojen je harmonijom dinamičkih spirala koje otkrivaju bajkoviti svijet mašte i kreativnosti. Set Imperial je posebno upečatljiv u limitiranoj FREYWILLE 18kt&diamonds ediciji gdje odiše nježnošću, elegancijom i ženstvenošću. Savršen spoj minimalističkog dizajna i raskošnih boja odražava se u narukvici i naušnicama Aurora. Narukvica je zanimljive konstrukcije od nježnih zlatnih alkica koje se u središnjem dijelu spajaju na živopisni Cabochon element, a kopča od tankog, zlatnog lančića omogućava prilagodbu dužine. Neodoljive viseće naušnice Aurora harmonično ujedinjuju vještinu ručnog oslikavanja emajla i precizne obrade zlata. Zbog jedinstvenog oblika, na poseban način uokviruju lice i obasjavaju ga mističnim sjajem.

FREYWILLE dizajn Magical Garden razvija nepravilan, formalni Hundertwasserov jezik prožet elementima prirode. Plošni, raznobojni kružni oblici predstavljaju razigrane cvjetne glavice naslonjene na krhke stabljike, a ispunjene su živopisnim spiralama koje simboliziraju neprekidni ciklus života i smrti : “ Spirala raste i umire kao biljka, njezine linije poput vijugave rijeke slijede zakone rasta biljnog svijeta.”

Ove živopisne FREYWILLE kreacije možete razgledati i isprobati u ekskluzivnom FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2. Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na www.freywille.com ili Facebook stranicu Freywille Zagreb

Modnu fotografiju za FREYWILLE kolekciju Hommage a Hundertwasser, set Imperial kreirali su Petar Trbović kojem idu zasluge za kreativno vodstvo i styling, Jelena Balić potpisuje fotografiju, a Mirta Pejić kosu i make up. U ulozi modela je prelijepa Elena Dizdar.

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.