Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Afrika na lijepom plavom Dunavu

Osjetite dašak crnog kontinenta na bečkim Danima Afrike.

Sedamnaest dana čiste životne radosti: To je moto kojim šesti po redu bečki Dani Afrike koji će se ove godine održati od 30. srpnja do 15. kolovoza pozivaju sve Bečane, ali i mnogobrojne zainteresirane posjetitelje grada Beča na popularno bečko ljetno izletište koje se nalazi na 21 kilometar dugačkom dunavskom otoku (Donauinsel).

Pored velikog bazara, jahanja na devama i tečajeva bubnjanja i plesa, posebno su zanimljivi jezični tečajevi koji se tamo nude te raznovrsne aktivnosti za djecu.



Vrhunac ovogodišnjih Dana Afrike su mnogobrojni glazbeni koncerti zvijezda kao što su Angélique Kidjo, Hans Söllner, Marla Glen, Supermax, Rocky Dawuni te mnogih drugih.

Kako bi posjetitelji utažili ne samo radoznalost već i fizičku glad, pobrinut će se mnogobrojni gastronomi koji nude šarolike specijalite crnog kontinenta, a Havanna-Loungebar idealno je mjesto za ljubitelje koktela i cigara. No to nije sve, ovogodišnji festival uveselit će svoje posjetitelje i nedjeljnom misom popraćenom originalnim gospel bendom koja će se održati u zadnju festivalsku nedjelju.



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Putovanja

Tvrđave se na Dunavu ubrajaju u najatraktivnije destinacije mnogih posjetitelja Srbije.

Anja može sve

Budimpešta mi je godinama na bucket listi i samo sam čekala kada će se otvoriti savršena prilika za posjetiti taj kraljevski grad.

Putovanja

Dunav, dvorci, hrana, vino, tradicija i manifestacije…, okosnica su ponude Srijema i Slavonije.

Lifestyle

Vodimo vas u hotel smješten u samom središtu grada kulture i čokoladne torte

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.