Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

U 4 poklon seta kriju se omiljeni beauty proizvodi

Radi se o 4 nova Skincare Secrets poklon paketa, koji će sigurno oduševiti vaše najdraže…i vas!

Nakon gotovo dvije godine nesigurnosti i potpuno drugačijeg načina života, veselimo se Božiću i dobro zasluženom uživanju u društvu najmilijih uz blagdanski soundtrack.

FOREO, švedski beauty tech brend poznat po pružanju vrhunskih rješenja u području ljepote i wellnesa, ove je godine pripremio sjajne poklone koji će uljepšati svako božićno drvce. Radi se o 4 nova Skincare Secrets poklon paketa, koji će sigurno oduševiti vaše najdraže…i vas!

Saznajmo što će vas sve razveseliti ovog Božića:

BEAR Set – 299 eura (vrijednost: 358 eura)

Krenimo s najnovijim FOREO skincare gadgetom: BEAR uređajem za učvršćivanje lica, koji je već osvojio srca diljem svijeta.

U kombinaciji s luksuznim, ultra hidratatnim SERUM SERUM SERUM-om, BEAR će, zahvaljujući učinkovitoj mikrostrujnoj tehnologiji i nježnim T-Sonic pulsacijama, vama i vašim najdražima osigurati čvrstu i blistavu kožu. Ovaj dar će obožavati svi koji žele dodatni nalet energije!

UFO 2 Set – 279 eura (vrijednost: 378.95 eura)

Luksuzne trenutke pružit će vam set u kojem se krije UFO 2 intenzivni tretman lica i cijela kolekcija UFO Farm To Face maski. Od termoterapije koja je zasigurno najpoželjnija u hladnijim danima do učvršćujuće krioterapije, stimulirajućih T-Sonic pulsacija te 8 različitih LED svjetala, ovaj set će zadovoljiti sve potrebe vaše kože.

Farm To Face kolekcija je ispunjena najboljim prirodnim i hranjujućim sastojcima: revitalizirajućim manuka medom, hidratizirajućom bugarskom ružom i zaglađujućim acai bobicama. UFO 2 set ima sve što vam je potrebno da ovaj Božić bude uistinu jedinstven i poseban…za vas i za vašu kožu!

LUNA mini 2 Set – 119 eura (vrijednost: 327.89 eura)

Slatkiš broj 3? LUNA mini 2 set je ljubav na prvi pogled!

Ova bogatu skincare i wellnes postavu čine neki od najpoznatijih FOREO bestselera – počevši od LUNA mini 2 uređaja, najomiljenijeg uređaja za čišćenje lica na svijetu.

Istovremeno jako nježan i učinkovit, ovaj će vam uređaj u kombinaciji s Micro-Foam Cleanser-om, pružiti zdrav i blistav sjaj kože.

I kao šećer na kraju, ovaj poklon paket uključuje i UFO mini 2 uz zaglađujuću i hidratantnu Acai Berry masku iz Farm To Face kolekcije.

UFO mini 2 Set – 179 eura (vrijednost: 258.95 eura)

Posljednji, ali ne i manje bitan – UFO mini 2 set u neodoljivoj Mint nijansi!

Ovaj jedinstveni tretman lica će vam, zahvaljujući opuštajućoj termoterapiji, pružiti toplinu u hladnim zimskm danima. U kombinaciji s moćnim Daily Duo maskama dnevnu i noćnu njegu te tri maske iz Farm to Face linije, ovaj jednostavan, ali snažan gadget će vaš dom transformirati u pravu spa oazu – za nezaboravan Božić i dane poslije njega!

Što čekate?

Skincare Secrets setove pronađite na prodajnim mjestima i webshopu: Sancta Domenica, FABUspot i TehnoMag.

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.