Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Ovaj proizvod za čišćenje omiljen je zbog svoje svestranosti

Uklanjanje šminke je važan put do predivne i zdrave kože i trebao bi biti naš temeljni dnevni ritual.

Uklanjanje šminke je važan put do predivne i zdrave kože i trebao bi biti naš temeljni dnevni ritual. Prije odlaska u krevet, osobito je važno ukloniti sve nečistoće s lica jer se trepavice mogu slomiti, a ostaci šminke mogu uzrokovati prištiće ili neugodne crvene mrlje.

NIVEA micelarna voda posebno je formulirana kao brz, ugodan i učinkovit proizvod za čišćenje lica i uklanjanje šminke. Sadrži posebne strukture koje sačinjavaju molekule građene od površinski aktivnih tvari, tzv. micele.
One pomažu u uklanjanju šminke čak i s očiju i usana, kao i sebuma te ostalih nečistoća s kože. Micelarna voda intenzivno, no nježno čisti kožu u jednom koraku, te ju istovremeno hidratizira.

Zahvaljujući inovativnoj micelarnoj tehnologiji, veoma je blaga, no iznimno učinkovita za čišćenje lica i stoga se može koristiti (pomoću pamučne blazinice) bez potrebe za ispiranjem ili trljanjem.

Za čistu kožu, punu energije, bez vidljivih masnih tragova ili mrlja isprobajte NIVEA Energy micelarnu vodu s vitaminom C. Uklanja vodootpornu šminku s vašeg lica te ga osvježava, sve u samo jednom koraku. Učinkovita kombinacija vitamina C, vitamina B3 i ekstrakta brusnica temeljito čisti kožu, uklanja sve nečistoće te ju istovremeno puni energijom i revitalizira.

Vitamin B3 brine se za hidrataciju kože dok ekstrakt brusnica u međuvremenu pruža hranjivu njegu i potiče obnovu vašeg lica.

Ne zaboravite na važnost uklanjanja šminke i prepustite se NIVEA Energy micelarnoj vodi za rezultat osvježene i čiste kože, meke na dodir.

  •  Formula s 3 antioksidansa: vitaminom C, vitaminom B3 i ekstraktom brusnica.
  •  Učinkovito uklanja nečistoće i šminku.
  •  Koža je hidratizirana, sjajna i puna energije.
  •  Veganska formula sadrži micele prirodnog porijekla.

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.