Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Zavirite u čarobne L’Erbolario poklon pakete!

L’Erbolario, za sve one koji nemaju vremena razmišljati danima o poklonima za nadraže, bilo da su mama, prijateljica ili snažnija polovica, nudi pregršt čarobnih poklon paketa s kojima, jednostavno rečeno, nikad i nikako ne možete pogriješiti.

L’Erbolario, za sve one koji nemaju vremena razmišljati danima o poklonima za nadraže, bilo da su mama, prijateljica ili snažnija polovica, nudi pregršt čarobnih poklon paketa s kojima, jednostavno rečeno, nikad i nikako ne možete pogriješiti. Zato su oni upravo najbolji izbor i upravo će kao božićni poklon oduševiti vaše najdraže.

Rosa Purpurea

L’Erbolario nije zaboravio na promo pakiranja u limitiranim verzijama. Birajte između elegantnih limenih kutija ili cvjetnih kozmetičkih torbica. U cvjetnoj kozmetičkoj torbici Rosa Purpurea  nalazi se mirisni set idealan  za putovanje jer sadrži gel za tuširanje i mirisnu kremu za tijelo. Beauty set s parfemom na pumpicu Rosa Purpurea uključuje parfem s potiskom na pumpicu i mirisnu kremu za tijelo. Beauty kutija DUO Rosa Purpurea – sadrži gel za tuširanje i mirisna krema za tijelo u elegantnoj kutiji obavijenoj cvijećem. Beauty kutija TRIO Rosa Purpurea sadrži Parfem, gel za tuširanje i krema za tijelo u prekrasnoj limenoj kutiji.

Fotografija – Marija Nikšić Ormarija

Berries

L’Erbolario Berries, drugi novitet stigao prije božićnih praznika, nudi, primjerice, Promo paket CEDARWOOD, idealan dar za nju, za njega, ali i za vas: baršunasta vrećica paketa Cedrawood sadrži gel za tuširanje i dezodorans, dva važna proizvoda za osjećaj mirisne svježine. Džepno izdanje Hawthron možete pokloniti ili ponijeti sa sobom na putovanje, a sadrži sve što vam je potrebno za vašu osobnu njegu: mirisni gel za tuširanje i kremu za tijelo sa zaglađujućim svojstvima, s nježnim zelenim i drvenim parfemom. Tu su i promo paketi Beuty secret MINI koji sadrži 250ml kupelji i 200ml kreme za tijelo u prekrasnoj limenoj kutiji te Beuty secret MAXI koji sadrži 50ml parfema, 100ml kreme za tijelo i 100ml kupelji.   

  

                       

Fotografija – Marija Nikšić Ormarija

Golden Bouquet 

U L’Erbolario Golden Bouquet mirisnoj liniji odabrano je cvijeće zlatne boje: žuti iris, zlatnica (solidago), jaglac te su sve spojili s jednako bogatim i vrijednim sastojkom za kožu, mogli bismo reći tekućim zlatom – bagremovim medom. U istoimenoj liniji nemojte zaboraviti isprobati parfem te uronite u svjetlost i bogatstvo zlata s osunčanim buketom žutog irisa, narančinog cvijeta, tonke, vanilije i ambera. Mirisne note ovog ženskog parfema su puderastih i cvjetnih aroma. U liniji se nalazi i Gel za tuširanje – idealan za jutarnju revitalizaciju ili večernje opuštanje. Isprobajte i bogatu i dragocjenu kremu za tijelo koja će tonirati i učvrstiti kožu, ostavljajući je neodoljivo mekom. I za kraj ove beauty rutine tu je L’Erbolario Golden Bouquet svjetlucajući mirisni prah. Koristite ga  za posebnu večer ili poseban dan kada želite prekrasan zlatni efekt i “golden touch” na vašoj koži ili kosi. Ekstrakt irisa  obogaćuje formulu i čini vašu kožu glatkom, a kosu svilenkastom.

Fotografija – Marija Nikšić Ormarija

Silver Bouquet

L’Erbolario Silver Bouquet parfem – citrusno – aromatične komponente parfema sadrže pomno odabrane note petitgrain, bergamota, muškatne kadulje, listova mente, bambusa i bijelog mošusa. Parfem je raskošne ali osvježavajuće arome i za nju, ali i njega.

Fotografija – Marija Nikšić Ormarija

Karité

Kako  biste nahranili i omekšali kožu svaki dan, nema ništa bolje od shea maslaca koji je poznat po svojem hidratantnom i omekšavajućem djelovanju. Kremasta hranjiva kupelj Karité pogodna je i za najosjetljiviju kožu. Hranjiva krema za tijelo Karité dodatno je obogaćena prekrasnim kokosovim maslacem koji omekšava kožu i kokosovim ekstraktom te destilatom pulpe koji hidratizira i čini kožu elastičnom. Pogotovo u hladnijoj sezoni, naše su ruke uvijek izložene mrazu i atmosferskim utjecajima. Zato je tu Hranjiva krema za ruke Karité, super hranjiva krema za ruke s laganom teksturom.

Fotografija – Marija Nikšić Ormarija

Odvažite se i najbolje poklone, kao i ostale L’Erbolario proizvode, pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.