Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Brinimo jedna o drugoj

Sve tajne života s Crohnovom bolešću, novi webinar u veljači

Čak 450 minuta iskustva iz prve ruke i mnogo konkretnih odgovora čeka sudionike webinara u organizaciji Petre Terner, svestrane žene koja se i sama u 25. godini suočila s dijagnozom Crohnove bolesti.

Kako živjeti s Crohnovom bolešću, što sve morate znati o prehrani i planiranju obroka, ali i koji vam alternativni načini mogu pomoći u suzbijanju simptoma te vam olakšati život, pitanja su kojima će se baviti webinar „Ja i gospodin CROHN (Sve tajne života s Crohnovom bolešću)“. Kroz pet modula sudionike će voditi Petra Terner, osnivačica bloga To live a life, žena koja se i sama u 25. godini života suočila s ovom kroničnom upalnom bolešću probavnog sustava od koje samo u Europi boluje oko 1,4 milijuna ljudi. Osim osobama s Crohnovom bolešću, webinar je namijenjen i svima koji žele promijeniti prehrambene navike.

Petra je ljubiteljica putovanja i velika kreativka u kuhinji, pa na blogu redovito objavljuje recepte, savjete, reportaže s putovanja…, želeći pokazati kako se – unatoč tome što dijagnoza svakako znači odricanje – s Crohnovom bolešću može kvalitetno živjeti.

Tijekom prvog modula, koji će se održati 2. veljače od 19.30 sati, Petra će govoriti o tome što je zapravo Crohnova bolest, kako prihvatiti dijagnozu i nove životne promjene, kako se hraniti u akutnoj fazi bolesti, a kako u remisiji; koliko je važna tekućina…

Svake srijede, kroz pet predviđenih 90-minutnih modula, obrađivat će se različita tematika. Kako isplanirati prehranu na rasporedu je 9. veljače; 16. veljače bit će riječi o tome kako se hraniti izvan kuće i vlastite zone komfora, primjerice na poslu ili u restoranu; četvrti modul (23. veljače) bavit će se alternativnim načinima pripreme jela koja su u Crohnovoj prehrani zabranjena, dok će na samom kraju, 2. ožujka Petra sudionike upoznati s jogom i tehnikama disanja, ayurvedskom pulsnom terapijom i ayurvedskom prehranom te bio energijom u svrhu ublažavanja simptoma bolesti.

Cijena jednog modula je 200 kuna po osobi, a onima koji se odluče slušati svih pet modula, Petra poklanja jedan modul GRATIS. Prijaviti se možete OVDJE.

Ne propustite

Putovanja

Otputovati negdje sve više znači posvetiti se sebi, pratiti vlastiti tempo i potrebe i što više se udaljiti od užurbane svakodnevice.

Putovanja

Pašman je smješten u zadarskom arhipelagu, a odlikuju ga izuzetne prirodne ljepote koje se protežu duž njegovih 70-tak kilometara obale.

Brinimo jedna o drugoj

Akne, suha koža i kosa, lomljivi nokti pa čak i stanja poput ekcema, dijelom su rezultat genetike, a dijelom neadekvatne prehrane.

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.