Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Kallos Studio predstavlja veganski lash&brow lift

Kallos Studio & Academy je mjesto gdje se educiraju mnogi beauty artisti. Osim na beauty tehničare, znanje se prenosi i na klijente.

„Skrolajući“ po Instagramu, možemo primijetiti kako se prirodan, čist izgled i make-up vraćaju na velika vrata. Jedan od zaštitnih znakova nude make up-a svakako su uvijene i duge trepavice te zaglađene i stilizirane obrve, kakve često možemo vidjeti i na svjetskim pistama. Svi ovi trendovi počivaju na  skandinavskoj estetici koja asocira na prirodu, čistoću, jednostavnost, brigu o sebi, ali i okolišu. Upravo zato mijenjaju se i beauty navike te stav o tretmanima i proizvodima.

A sa svjetskim trendovima uvijek u korak ide Kallos Studio & Academy, u kojem se tretmani uljepšavanja trepavica i obrva odvijaju po najvišim standardima. Obrve se stiliziraju bez gelova ili olovaka, a trepavice su vizualno duže bez maskara. Time se ostvaruje san svake žene jer mnogobrojni kozmetički proizvodi više nisu potrebni. Svaki tretman upotpunjen je i 3D filerom, koji poput botoxa zaglađuje i popunjava dlaku. Osim što se tretmani odlikuju po stručnom i kvalitetnim pristupom, Kallos je prvi hrvatski brand koji je kreirao potpuno vegansku kolekciju profesionalnih  lash&brow proizvoda, čime je ponovno potvrdio status jedne od najvećih regionalnih beauty akademija.

Zalaganje Martine Krajinović Gülsün, vlasnice i osnivačice Kallos Studio & Academy nedavno je prepoznato i nagrađeno na dodjeli Balkan Awards. Ova prestižna manifestacija okuplja brendove, poduzetnike i javne osobe iz cijele regije, a postala je važno mjerilo poslovne izvrsnosti samih dobitnika. Od 2004. Balkan Awards dodjeljuje nagrade pojedincima i organizacijama koji su ostvarili iznimne rezultate u područjima umjetnosti, mode, obrazovanja, turizma, ženskog poduzetništva. Upravo je u potonjoj kategoriji trijumfirala Martina Krajinović Gülsün, vlasnica beauty brenda i jedna od najtraženijih međunarodnih beauty edukatora, s posebnim naglaskom na obrvama i trepavicama, što je podigla na vrlo visok nivo.

Nagrada je sasvim logičan slijed Martininog dosadašnjeg rada. Jedan od glavnih aduta i razlog uspjeha jest i inzistiranje na stalnoj nadogradnji i prenošenje znanja jer Kallos Studio & Academy je mjesto gdje se educiraju mnogi beauty artisti. Osim na beauty tehničare, znanje se prenosi i na klijente. Martina naglašava kako je iznimno bitno da klijenti znaju sve o tretmanu kojem se podvrgavaju te da shvaćaju važnost pravilne njege kože, od koje sve počinje. Temeljitost i stručnost na svakoj razini razlozi su zbog kojih se stari klijenti iznova vraćaju, a novi svakodnevno dolaze u Kallos Studio & Academy.

Ovu super liniju za trepavice i obrve možete nabaviti na https://kallosprolashcollection.com/, dok se salon i akademija nalaze na adresi Karla Metikoša 2.

Foto: Nikolina Zaninović Kokotović

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.