Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Urtekram ima dvije nove kozmetičke linije s prirodnim sastojcima

Priroda i njezine moćne biljke baza su svih njihovih proizvoda još od 1972. stoga – koji god proizvod odabrala, tvoja koža i kosa bit će zahvalne na nježnom organskom tretmanu.

Iz danskog veganskog brenda Urtekram stigle su dvije nove kozmetičke linije s prirodnim sastojcima: Sweet Ginger Flower i One Drop.  Priroda i njezine moćne biljke baza su svih njihovih proizvoda još od 1972. stoga – koji god proizvod odabrala, tvoja koža i kosa bit će zahvalne na nježnom organskom tretmanu.

Sweet Ginger Flower linija

Liniju Sweet Ginger Flower odlikuje nova formula s čak 99 do 100 % prirodnih sastojaka. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane. Linija sadrži iduće proizvoda:

Šampon protiv peruti Sweet Ginger Flower   

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Šampon sadrži 100% prirodne sastojke, a njegovi dragocjeni sastojci pomažu u borbi protiv peruti te uspostavljaju zdravu ravnotežu kose i tjemena. Formula s vitaminom E i eteričnim uljima dodatno osvježava i osigurava aromaterapijski tretman njege za kosu. 

Regenerator protiv peruti  Sweet Ginger Flower

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje.  Regenerator sadrži 100% prirodne sastojke,  a njegovi dragocjeni sastojci pomažu u borbi protiv peruti te uspostavljaju zdravu ravnotežu kose i tjemena. Formula s vitaminom E i eteričnim uljima dodatno osvježava i osigurava aromaterapijski tretman njege za kosu.

Gel za tuširanje Sweet Ginger Flower

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Gel za tuširanje sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja njeguju, čiste i ostavljaju mekan osjećaj na koži..

Losion za tijelo Sweet Ginger Flower    

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Losion za tijelo sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja njeguju, hidratiziraju i ostavljaju mekan osjećaj na koži.

Sapun tekući Sweet Ginger Flower

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Tekući sapun za ruke sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja čiste i osiguravaju da koža ruku ostane hidratizirana i mekana.

Krema za ruke Sweet Ginger Flower 

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Krema za ruke sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja njeguju i osiguravaju da koža ruku ostane hidratizirana i mekana. Izuzetno je hranjiva i brzo se upija.

One Drop linija

Liniju One Drop odlikuje koncentrirana formula do 100 % prirodnih sastojaka koja zahtjeva manju ambalažu i troši manje vode. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane.

Koncentrat gela za tuširanje od limuna i vanilije 

Urtekram One Drop linija tretira planet s poštovanjem koristeći koncentriranu formula koja zahtjeva manju ambalažu i troši manje vode. Kompaktna bočica od 100 mililitara osigurat će vam 40 tuširanja,  isto koliko i konvencionalni gel za tuširanje u pakiranju od 400 mililitara.  Zahvaljujući revolucionarnoj koncentriranoj formuli tijekom tuširanja je dovoljno koristiti samo pola žličice One Drop koncentrata. Osvježavajuća aroma limuna i vanilije te 100% prirodni sastojci osvježavaju, čiste i hidratiziraju vašu kožu.

Liniju One Drop odlikuje koncentrirana formula do 100 % prirodnih sastojaka. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane.

Koncentrat gela za tuširanje od breskve

Urtekram One Drop linija tretira planet s poštovanjem koristeći koncentriranu formula koja zahtjeva manju ambalažu i troši manje vode. Kompaktna bočica od 100 mililitara osigurat će vam 40 tuširanja,  isto koliko i konvencionalni gel za tuširanje u pakiranju od 400 mililitara.  Zahvaljujući revolucionarnoj koncentriranoj formuli tijekom tuširanja je dovoljno koristiti samo pola žličice One Drop koncentrata. Osvježavajuća aroma breskve i 100% prirodni sastojci osvježavaju, čiste i hidratiziraju vašu kožu.

Liniju One Drop odlikuje koncentrirana formula do 100 % prirodnih sastojaka. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.