Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Proljeće dolazi! Vrijeme je za promjene!

Uz FOREO skincare rutinu i vaša će koža procvjetati s dolaskom proljeća.

Nakon hladne zime i dugog boravka u zatvorenom, skori dolazak proljeća označava pravo vrijeme za pozitivne promjene i aktivnosti koje će dobro utjecati na naš um i tijelo.

Detaljno očistite kožu

Temeljito čišćenje lica nezaobilazan je korak skincare rutine, a njime ćete vašu kožu osloboditi od bakterija, nečistoća i viška sebuma.

Prepustite se čarima LUNA 3 uređaja za čišćenje lica, omiljenog gadgeta brojnih zvijezda, koji će razmaziti vašu kožu i pružiti joj nezaboravne kućne spa trenutke uz detaljno čišćenje i opuštajuću masažu lica.

Za svaki tip kože, postoji LUNA 3 koja će joj savršeno odgovarati. Odaberite jedan od 3 modela – za normalnu, mješovitu ili osjetljivu kožu i u samo 1 minuti postignite neodoljivo čist i blistav ten.

Učvrstite kožu

Proljeće je pravo vrijeme za vraćanje u formu, a ako i vašem licu želite pružiti energični trening, svakako upoznajte FOREO BEAR. Ovaj moćni uređaj je kreiran za učvršćivanje kože i mišića lica, a uz njegovu mikrostruju i nježne T-Sonic pulsacije, vaša će koža biti čvrsta kao nikad prije.

Najslađi gym buddy na tržištu će u samo 3 minute vratiti vaše lice u formu nakon duge zime i pružiti vam neinvazivni lifting lica uz vrhunske rezultate. Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože i definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere BEAR uređaja omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

Kako biste iz vašeg tretmana izvukli maksimum, koristite ga uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline.

Nahranite kožu

Kako biste dugo zadržali neodoljivi sjaj kože, oslonite se na prirodne sastojke i superhranu! Nježna Bulgarian Rose sheet maska iz najnovije Farm to Face linije, razmazit će vas svojim njegujućim i hidratantnim svojstvima i osigurati vam neodoljivu skincare rutinu.

Ova je maska pravi spas za umornu i dehidriranu kožu, a može se koristiti za samostalni 20-minutni tretman ili uz UFO 2 uređaj, koji će poboljšati apsorpciju njezinih vrhunskih sastojaka.

Dermatološki testirana i prirodna formula obogaćena je ružinom vodicom te njegujućim peptidima i uljima koji koži vraćaju sjaj. Maslinovo ulje i ulje sjemenki jojobe njeguju, umiruju i zaglađuju kožu, dok su hijaluronska kiselina, ekstrakt svile i vitamin E zaslužni za mladenački izgled i proljetni glow koji obožavamo!

Proljetnu FOREO ponudu pronađite na Douglas, Martimex, FABUspot, Sancta Domenica i DM prodajnim mjestima i webshopu

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.