Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Neiscrpna beauty inspiracija koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu i znanju – Lea Dolezil i Redken

Redken je brend koji je bio i inspiriran je željom da pomogne onima koji su u potrazi za nježnim i visokofunkcionalnim proizvodima, ali i profesionalcima koji prije svega – imaju znanje o kosi.

Danas je lijepa i njegovana kosa jedan od najtraženijih “modnih dodataka”. Trendovi se mijenjaju brzinom svjetlosti, a svaka sezona donosi novitete kojima je teško odoljeti. Odlazak u omiljeni frizerski salon, postala je rutina mnogih žena i muškaraca, a isto tako sve više njih posebnu pažnju posvećuje i onoj kućnoj njezi. Prije više od 60 godina pa sve do danas, Redken je brend koji je bio i inspiriran je željom da pomogne onima koji su u potrazi za nježnim i visokofunkcionalnim proizvodima, ali i profesionalcima koji prije svega – imaju znanje o kosi.

Upravo jedna takva profesionalka i stručnjakinja koja svakodnevno pokazuje izvrsnost u svom poslu, a pogotovo kada su u pitanju edukacije je Lea Dolezil. Više od desetljeća posvećena je educiranju frizera i unaprjeđenjem salonskog poslovanja u Hrvatskoj i Sloveniji, a danas je Salon business developer za Redken, točnije za Hrvatsku i Sloveniju. Koliko je Lea zapravo stručna i uspješna, govori i činjenica da je u prosincu 2021. osvojila Redken Certified Haircolorist – jednu od najprestižnijih titula u svjetskoj frizerskoj industriji i to prva na ovom području. Upravo tom titulom, pridružila se elitnoj skupini Redken certificiranih frizera. Redken Certified Haircolorist uče i usavršavaju se pod vodstvom vodećih profesionalaca i trendsetera u industriji kako bi u konačnici predstavili najnovije trendove i tehnike bojanja kose.

“Oduševljeni smo što možemo dočekati Leu Dolezil kao službenog Redken certificiranog stilista u bojenju kose! Potičemo da se iskoristi ovaj ekskluzivni pristup kako bi osnažila tehnike za rekreiranje vrhunskih lookova viđenih na ulicama Manhattana’’ – izjavila je Sheri Doss, VP Redken Global Education.

Redken glasi za omiljen brend američkih celebrityja i influencera, a sve više postaje omiljen i na ovom našem području. Tradicija i vjerodostojnost nešto je što ga prati godinama i korisnici se zaista s njim lako poistovjećuju. Kroz inspirativne edukacije, kreativnost i revolucionarne proizvode, Lea svakodnevno prenosi ljubav prema poslu svima koji se nađu u prostoji s njom.

„Edukacija je ključ uspjeha i temelj svakog dobrog društva. Edukacijom ne dijelimo samo znanje o nekom proizvodu ili tehnici rada ili o nekoj super novoj usluzi, već pristupamo vrlo individualno kada je u pitanju razvoj poslovanja pojedinog salona. Najviše me vesele ljudi koji su svojim stavom otvoreni i spremni da usvoje drugačije navike. Kod njih ne postoji prepreka za otvorena pitanja i samim time je put ka vrhunskom businessu – zajamčen. Redken je sjajan jer pristupa vrlo interaktivno učenju, tako da usvajanje znanja postaje zabavno i na taj produktivan način, znanje se vrlo brzo integrira u vlastito poslovanje“ – dodaje Lea.

Foto: Redken promo

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.