Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Sve za školarce u Tisak media centru

Poklanjamo pernice i školski pribor za vaše klince.

Povratak u školske klupe roditeljima i mališanima olakšat će Tisak media centri – multimedijalne knjižare gdje se na jednom mjestu i po najboljim cijenama mogu nabaviti svi potrebni udžbenici za osnovne i srednje škole, kao i sav pribor i oprema za školarce.

Užurbanu potragu za knjigama i priborom, gužve i dugačko čekanje u redovima, roditelji će lako izbjeći jer se u Tisak media centrima mogu predbilježiti za kupnju školskih udžbenika i radnih bilježnica za osnovne i srednje škole svih izdavača.



Uz mogućnost obročnog plaćanja, sigurno će ih razveseliti i činjenica da se udžbenici mogu naručiti putem interneta na www.tisakmedia.hr, a Tisak media za svaki kupljeni komplet udžbenika daruje poklon bon u iznosu od 100 kuna (5 nagradnih kupona po 20kn, a za kupnje iznad 100kn u definiranim mjesečnim periodima).

Klince će u Tisak media centrima dočekati torbe, pernice, bilježnice i olovke s njihovim omiljenim likovima – Bakugan, Hello Kitty, Ben10, Spiderman, Barbie, Spužvabob, Winx-ice, Winnie the Pooh…..



Od velike pomoći je i činjenica da u Tisak media centrima mogu pronaći i knjige iz lektire, atlase, enciklopedije, priručnike i rječnike koji su potrebni za uspješno svladavanje nastavnog programa. A za odmor od školskih obaveza i igru, školarci u Tisak media centrima mogu naći bogat izbor igračaka, igraćih konzola i igrica za Nintendo i Playstation.

Naravno, uvijek je dobro znati da Tisak media centri nude više; u ekskluzivno uređenim prostorima, osim školskih udžbenika i pribora, nalazi se veliki izbor najnovijih naslova knjiga i stranih časopisa, gift programa, te bogati multimedijalni sadržaj koji uključuje raznovrsne CD-e i DVD-e.

Lokacije Tisak media multimedijalnih knjižara:
ZAGREB: Račkoga 2, Pothodnik – Grgura Ninskog bb, Trg bana Jelačića 17, Gajeva 2, Frankopanska 5a, KARLOVAC: Trg Matije Gupca 1, Trgovački centar Supernova, PULA: Flanatička 1, OPATIJA: Maršala Tita 103, HVAR: Trg sv. Stjepana bb, SISAK: S.i A. Radića 1, OSIJEK: Trg Slobode 6, ZADAR: Dalmatinskog Sabora 8, DUBROVNIK: Brsalje 9, VARAŽDIN: Kukuljevićeva 13, MAKARSKA: Marineta (Mala obala) 1, VELIKA GORICA: Šetalište Frana Lučića 1

OSVOJI ŠKOLSKI PRIBOR

Tisak Media i She.hr daruju 7 poklon paketa za vaše školarce!

1. Pernica Barbie, prazna + školski set Diamond castle, Barbie
2. Pernica vrećica/okrugla Barbie + školski set Hello Kitty
3. pernica Spongebob, prazna + školski set Spongebob
4. pernica Winx, prazna + školski set Zvončica
5. pernica Spiderman, prazna, 2 zipa + školski set Spiderman
6. Pernica Hlapić, puna, 1 zip
7. pernica Converse, prazna


Ukoliko želite osvojiti paket školskog pribora za svog školarca,  pošaljite nam mail na [email protected] s naslovom poruke TISAK, te navedite točan odgovor na nagradno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela i ova knjiga možda postane vaša!

Navedite bar tri grada u kojima možete kupovati u Tisak Media multimedijalnim knjižarama?

Vaše prijave primamo do 14. rujna, kada ćemo objaviti i dobitnike!
Vaš She.hr

Dragi naši,
dobitnici poklon paketa za školarce su:

Veronika Mamić – Pernica Barbie, prazna + školski set Diamond castle, Barbie
Mirjana Bubalo – Pernica vrećica/okrugla Barbie + školski set Hello Kitty
Pavica Funarić – pernica Spongebob, prazna + školski set Spongebob
Ana Kopernik – pernica Winx, prazna + školski set Zvončica
MIšela Kovač – pernica Spiderman, prazna, 2 zipa + školski set Spiderman
Melita Prgomet – Pernica Hlapić, puna, 1 zip
Vesna Kenjereš –  pernica Converse, prazna

Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

“Sat za nas” potiče i poziva roditelje da svakodnevno izdvoje vrijeme za svoje dijete, uz naglasak na druženje bez upaljenih televizora, računala i mobitela.

Obitelj

Ne postoji nitko tko nam bolje, od žena koje su rodile i u 20-ima i u 40-ima, može odgovoriti na pitanje kada je bolje...

Darivanje

U suradnji s Krav Maga Hrvatska dijelimo ulaznicu koja vrijedi za dvije osobe za Trigger radionicu 25. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 6/1. kat.

Zanimljivosti

Pronalaženje savršenog poklona za Majčin dan često je pravi izazov.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.