Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Izgledajte svježe cijeli dan

5 savjeta za blistavu ljepotu.

Ujutro prije posla, fakulteta, škole ili trčanja po gradu vjerojatno izgledate savršeno, svježe i njegovano. Ipak, takav izgled treba zadržati do kraja dana. A kako? Evo nekoliko savjeta.

1. Bezalkoholni losion

Prije nego nanesete šminku očistite lice losionom. Ipak, pripazite da to bude losion bez alkohola jer takav neće isušivati kožu. S bezalkoholnim losionom lice će zadržati vlagu i svježinu cijeli dan.

2. Tonirana krema


Umjesto ponekad teškog tekućeg pudera na lice nanesite toniranu kremu. Ona je prikladnija za dnevne obveze, a i nije previše upadljiva. Također ćete izbjeći neugledni izgled koji se ponekad dogodi nakon što cijeli dan na licu nosite velike količine tekućeg pudera.

3. Puder u prahu

Nakon tonirane kreme sve zagladite s puderom u prahu. Ako se tijekom dana na pojedinim mjestima počnete sjajiti, najbolje je da puder u prahu nosite u torbici pa se možete lako popraviti.



4. Termalna voda


Osvježenje iz bočice je blagodat posebice ako dan provodite u zagušljivom prostoru. Dat će vam snage za nastavak dana, a i bar na trenutak ćete moći zamisliti kako stojite uz obalu gdje vas zapljuskuju vali.

5. Voda

Koža treba H20, zato pijte i pritom dišite duboko, izgledat ćete blistavo i svježe.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.