Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Daily Paper i Havaianas vode vas u raj njihovom prvom suradnjom

Ujedinjeni u zajedničkom cilju, a kao nastavak nedavne linije Daily Papera „Protect Paradise“, Daily Paper i bezvremenskim klasik Havaianas udružili su se kako bi stvorili limitirano izdanje japanki.

Daily Paper je više od robne marke odjeće. Naime, Daily Paper je ekvivalent za modu i kulturu iza kojeg stoji „pleme“ multidisciplinarnih kreativaca koji kroz kreativnost, modu i edukaciju inspiriraju i motiviraju mlade pojedince i slave svoje vlastite korijene. Iz sezone u sezonu brand koristi svoje kolekcije kako bi skrenuo pozornost na raznoliku kulturu afričkih zajednica i potaknuo pokretanje značajnih promjena u segmentu očuvanja okoliša, prirodnih staništa i vraćanja zajednici zahvaljujući svom radu s afričkim nevladinim organizacijama.

Ujedinjeni u zajedničkom cilju, a kao nastavak nedavne linije Daily Papera „Protect Paradise“, Daily Paper i  bezvremenskim klasik Havaianas udružili su se kako bi stvorili limitirano izdanje japanki. Ukrašen printom koji ilustrira divlje životinje i prirodu, dizajn ove kolekcije japanki odaje počast tropskom raju Mauricijusu i njegovim ugroženim vrstama.

Kampanja je inspirirana mirnim rajskim trenutkom zalaska sunca vizualiziranim kroz tople pastelne boje. Modeli kampanje žele skrenuti pažnju i na zaštitu i očuvanje prirodne divljači.

Smješten uz jugoistočnu obalu afričkog kontinenta, otok Mauricijus i njegova flora i fauna bili su glavni izvor inspiracije za ovaj dizajn, a kao rezultat je nastao prekrasan dizajn za najvažniji modni dodatak ovog ljeta – japanke. Tropske ptice, cvijeće i kornjače motivi su koji krase potplate japanki.

Tijekom izolacije Abderrahmane Trabsini, suosnivač brenda i direktor dizajna naišao je na članak o idiličnom otoku. Budući da u to vrijeme nije mogao putovati, istraživao ga je iz svog stana i kroz priče koje mu je ispričao mauricijski barista iz susjedstva. Slike bujnih palmi, bijelog pijeska i tirkiznog oceana očarale su ga, a krhkost otočnog ekosustava i inicijative lokalnog stanovništva za zaštitu biološke raznolikosti otoka inspirirale su ga da se izrazi kroz dizajn i na taj način skrene pozornost na potrebe koji ovaj mali otočni raj ima.

Ono što me stvarno inspiriralo je kako se brinu o svom otoku kako bi zaštitili svoj ekosustav i biološku raznolikost. To je tako mali otok u Indijskom oceanu, pa je vrlo osjetljiv na promjene okoliša, a oni su toliko predani u brizi za njega. To me inspiriralo da ovu kolekciju nazovem Protect Paradise”, Abderrahmane Trabsini, suosnivač brendi Daily Paper.

Ova nam suradnja pomaže da ojačamo neke od glavnih vrijednosti Havaianasa, a to su povezivanje s prirodom i briga o našem planetu. Također smo oduševljeni partnerstvom s brendom koji ima nevjerojatnu povijest i vrijednosti kao što je Daily Paper“, izjavio je Mafê Albuquerque, potpredsjednik globalnog marketinga Havaianasa.

Kolekcija Daily Paper x Havaianas dostupna je globalno, u fizičkim i on-line trgovinama (https://www.havaianas-store.com/en) branda Havaianas, kao i ekskluzivno u trgovini Daily Paper u Amsterdamu.

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.