Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Kozmetička linija Cien Sun u Lidlu

Tijekom vrućih ljetnih dana, pružite svojoj koži dodatnu njegu s učinkovitom i pouzdanom zaštitom od sunca uz liniju kozmetičkih proizvoda Cien Sun iz Lidla.

Njega kože izuzetno je bitna, posebice za vrijeme ljeta. Tijekom vrućih ljetnih dana, pružite svojoj koži dodatnu njegu s učinkovitom i pouzdanom zaštitom od sunca uz liniju kozmetičkih proizvoda Cien Sun iz Lidla.

Asortiman Cien Sun sastoji se od klasičnih proizvoda – mlijeka i sprejeva za sunčanje, proizvoda za aktivnu zaštitu od sunca u koje spadaju prozirni sprejevi za sunčanje, losiona i hidratantnih gelova za njegu nakon izlaganja suncu te dječjih krema i sprejeva za sunčanje. Hit proizvodi koje izdvajamo iz bogate ponude su dječja krema za sunčanje i dječji sprej za sunčanje sa SPF-om 50+, losion za sunčanje sa šljokicama sa SPF-om 20 te mlijeko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 i 50.

Cien Sun kozmetička linija hidratantna je i vodootporna, osigurava koži sigurnu i pouzdanu zaštitu od UV zraka te posebno njeguje i vlaži svaki tip kože. Većina je proizvoda Cien Sun veganske recepture i ne sadrži mikroplastiku, a ambalaža je napravljena od recikliranog materijala. Svi Lidlovi Cien kozmetički proizvodi, pa tako i oni iz linije Cien Sun, dematološki su ispitani, kvalitetni i povoljni – njeguju vaše tijelo i omogućuju vašoj koži da zablista.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.