Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Robert Sever i Vogue se vole

Nova kolekcija prekrasnih naočala kombinirana s vrhunskim dizajnom.

U nedjelju 19. rujna završio je Fashion.hr u zagrebačkom Muzeju moderne i suvremene umjetnosti.  Na minimalističkoj pozornici sa snažnom arhitektonskom pozadinom predstavljena je i revija Roberta Severa, po prvi put u suradnji s renomiranim brendom naočala Vogue.

Severova kolekcija, nazvana 'Marija' u čast njegovoj majci, kao začetnu točku imala je ideju o ženstvenosti, s blagim retro naznakama.

'Kako je cijeli koncept branda osmišljen kroz takozvani "total look", Vogue naočale su odlično nadopunile viziju, stavljajući naglasak na ideju da je svaki zaseban dio kolekcije dovoljan da žena izgleda profinjeno i chic', rekao je Robert Sever o ovoj modnoj suradnji.

Do suradnje je došlo gotovo prirodno, jer se Vogue kao brend uvijek dobro osjeća u blizini mode, a odabiru ga dinamične i znatiželjne mlade žene, koje vole modu i istraživanje različitih stilova kako bi se mogle osjećati kao top-modeli svaki dan. Celebrity glasnogovornice branda u proteklim sezonama bile su Gisele Bundchen i Daria Werbowy, a povezanost s modom nastavlja se i sljedeće godine – Vogue će uvijek pratiti modna događanja, a šuška se i o novoj celebrity glasnogovornici iz svijeta visoke mode.

Kolekcija za jesen/zimu predstavlja sunčane naočale inspirirane retro stilom i linijama iz 70-ih godina, karakteristične po nepredvidljivim detaljima, hrabrim okvirima i zanosnim siluetama. Optički okviri u sklopu nove Vogue kolekcije svojim modernim linijama, zabavnim dekoracijama i hrabrim bojama dodatno naglašavaju fascinantni i avanturistički duh današnjih žena.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Na modnoj reviji u organizaciji Livision optike predstavljene su proljetne kolekcije naočala kultnih brendova Roger, vonBogen, Mad in Italy, V-design i Tree.

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.