Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Vitaminska emulzija C+ učinkovito protiv bora

Vitaminska emulzija C+ je zbog svojih formulatornih specifičnosti pogodna za normalnu do suhu kožu, a posebice zrelu, kao i za one koji preferiraju laganije, ali kremaste serumske emulzije bez hijaluronske kiseline.

U neprestanom usavršavanju i traganju za najboljom i učinkovitom formulacijom proizvoda s vitaminom C, formulatori domaćeg brenda predstavljaju čak dva nova proizvoda: Olival Professional Vitaminski serum C+ i Vitaminsku emulziju C+ s etiliranom askorbinskom kiselinom koja je jedan od najstabilnijih oblika vitamina C.

Danas ćemo vam predstaviti i darivati Vitaminsku emulziju C+ koja je koncentrirana serumska emulzija mliječne teksture. I nju odlikuje 10% etilirane askorbinske kiseline, a od seruma C+ razlikuje ju camu camu ekstrakt i kompleks ceramida koji doprinose hranjivosti i djelovanju protiv bora.

Camu camu je dobro poznat u prehrani, a kada je njega kože u pitanju riječ je o izuzetno djelotvornom sastojku koji pomaže ublažiti učinak stresa, posebice mrlje, bore, sitne linije i općenito umoran, beživotan izgled tena. Ima i snažan učinak na jačanje sinteze kolagena i regeneraciju kože, čime utječe na čvrstoću, elastičnost, tonus i sjaj.

Vitaminska emulzija C+ je zbog svojih formulatornih specifičnosti pogodna za normalnu do suhu kožu, a posebice zrelu, kao i za one koji preferiraju laganije, ali kremaste serumske emulzije bez hijaluronske kiseline.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #sheisthebest
  • Za one koji imaju problema, priznat ćemo i prijave na našem Facebooku
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Prijave primamo do 26. kolovoza točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Adriana Muzica

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Darivanje

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.