Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Zašto je Ultra Volume maskara pravi ljetni must-have?

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Ljeto je vrijeme kada smo najaktivniji – od jutra, dnevnih obaveza u vrelom gradu, večernjih izlazaka, pa sve do uživanja na bazenima ili obalama rijeka i mora. Baš takvi topli dani zahtijevaju pouzdane make-up saveznike koji će zajedno s nama ići kroz sve aktivnosti, a naročito nam je potrebna moćna maskara koja nas neće iznevjeriti ni u gradu, ni na odmoru.

Znajući da nam je potrebno da se opustimo, zaboravimo na ogledalce i ne razmišljamo o korekciji maskare, Avon nam je predstavio nove Ultra Volume maskare – klasičnu i vodootpornu, za potpuno bezbrižno ljeto.

Stvorena za momentalno izraženi volumen trepavica koji traje cijeli dan*, Ultra Volume maskara obogaćena je prilagodljivom formulom s uljem marule, koja ističe i njeguje trepavice. Dok volumen otporan na toplinu, pa čak i plivanje pruža Ultra Volume vodootporna maskara koja sadrži ekstrakt bambusa i s nama će izdržati svaki ljetni izazov. Obje maskare dostupne su u dvije nijanse – Blackest Black i Brown Black.

Njihova četkica prilagođena je oku i savršeno prianja uz trepavice, kako bi istaknula volumen od korijena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice.

Istaknut volumen s ultra izraženim trepavicama je definitivno obavezan ovog ljeta i zato su Ultra Volume maskare neizostavni dio naše kozmetičke torbice ovog kolovoza.

Nove Ultra Volume maskare dostupne su po cijeni od 55,90 kn u Avonovom katalogu.

Ne propustite

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.