Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Zimski praznici po mjeri: Alpski šarm i južnotirolska snježna bajka

Zima u Alpama je čarobna, a naša je preporuka koruški Nassfeld…

Zima u Alpama je čarobna, a naša je preporuka koruški Nassfeld, smješten na sunčanom jugu Austrije, gdje se nalazi najveće i najmodernije skijaško područje s 30 modernih žičara i 40 različitih staza dugih 110 kilometara, najdužom osvijetljenom skijaškom stazom u Alpama te Snowparkom Watschiger Alm!

Iznenadite se otkrivanjem Južnog Tirola u Italiji, oduševit ćete se! Ako ste željni avanture i adrenalina, Kronplatz i njegova okolica imaju izvrsnu ponudu. S ukupno 119 kilometara skijaških staza, Kronplatz je jedno od top odredišta zimskih sportova.

Falkensteiner Hotel Kronplatz

Snježne padine, vrhunski smještaj, mnoštvo aktivnosti za svaku dob i ukus, vrhunska gastronomska ponuda, opuštanje u wellnessu i bazenima, dječje igraonice u kojima mašta nema granica… sve to očekuje vas u Falkensteiner Hotelu Sonnenalpe, Falkensteiner Hotelu & Spa Carinzia i Falkensteiner Hotelu Kronplatz.

Bilo da želite doživjeti zimsku romantiku udvoje pokraj bazena ili u vožnji kočijom po snijegu, uživati s obitelji u sanjkanju ili skijanju, uzeti vremena i posvetiti se duhu i tijelu u raznovrsnoj spa ponudi ili doživjeti adrenalinsku avanturu života, mogućnosti su neograničene. Samo je potrebno odabrati – Koruška ili Kronplatz!

Obiteljski odmor bez premca

Smješten na nadmorskoj visini od 1.500 m, direktno na stazama, u skijaškom i avanturističkom raju Koruške Nassfeldu, Falkensteiner Hotel Sonnenalpe nudi pregršt sadržaja za sve uzraste. Dok iskusni skijaši mogu uživati u vrhunski uređenim stazama, najmlađi početnici prve spustove mogu odraditi u školi skijanja koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Tu je i mogućnost iznajmljivanja sve potrebne opreme za nezaboravan dan na snijegu cijele obitelji.

A kada se roditelji požele opustiti i uzeti predah u spa, mogu to učiniti bez brige jer im je na raspolaganju profesionalno čuvanje djece u Falky-Almlandu, čarobnom i zabavnom mjestu iz kojeg se svako dijete vraća s ogromnim osmjehom.

Um i tijelo u savršenom skladu

Krenite na sportsko putovanje puno uzbudljivih otkrića uz impresivnu kulisu alpske panorame i do mile volje isprobajte široku ponudu aktivnosti u Nassfeldu. Ostavite svakodnevicu iza sebe kako bi tijelo i um doveli u savršen sklad pomoću sporta i wellnessa u Falkensteiner Hotelu & Spa Carinzia koji se nalazi izravno na dolinskoj postaji Millenium-Expressa.

Na raspolaganju vam je Acquapura SPA od 2400 m² s grijanim unutarnjim i vanjskim bazenima, aktivni programi koji uključuju jogu i meditaciju te brojne aktivnosti poput planinarenja i klizanja. Kao točka na i tu je i fenomenalna sezonska i regionalna kuhinja s mediteranskim utjecajima koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Falkensteiner Hotel Kronplatz

Odmor iz snova za sve

Falkensteiner Hotel Kronplatz s 5 zvjezdica nudi jedinstvena iskustva zimovanja u neposrednoj blizini najpoznatije planine u Južnom Tirolu. Ovdje je gastronomska ponuda upravo savršena, a za mlađe goste brinu i dodatnim dječjim jelovnicima.

Oni koji traže mir i tišinu mogu uživati ​​u ekskluzivnim područjima samo za odrasle (od 14 godina) u Acquapura Mountain SPA koji njeguje filozofiju četiri planinska elementa. Tu je i bazen na krovu te panoramski prostor za odmor s fantastičnim pogledom na planine. Za adrenalinske izlete i sportske želje brine se Experience Concierge i kreira jedinstvene atrakcije baš za vas.

Falkensteiner zimski bonus

Koje god odredište odaberete ove zime, kao poseban dar primit ćete “Resort Credit” u vrijednosti od 50 € po sobi/boravku za tri ili više noći, a 100 € po sobi/boravku za pet ili više noći. Ovaj bonus možete koristiti za hotelske interne usluge poput spa tretmana ili najma skija.

Dobro došli na zimski odmor iz snova s Falkensteiner potpisom!

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.