Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Kako unijeti sreću u svoj dom

„Moj hygge dom“ nova je inspirativna knjiga uspješnog autora koji je popularizirao koncept hyggea.

Meik Wiking jedan je od najpoznatijih modernih autora današnjice koji svojim knjigama širi ljubav, mir i sreću. „Moj hygge dom“ nova je inspirativna knjiga uspješnog autora koji je popularizirao koncept hyggea. Ovoga nas puta navodi kako koristiti prostor, rasvjetu i dizajn kako bismo transformirali prostor u kojem živimo u dom u kojem nam je ugodno.

U posljednje vrijeme, više nego ikada prije, naši domovi moraju odisati ugodom i pružati nam osjećaj sigurnosti. Naši su domovi prostor unutar kojeg možemo biti ono što uistinu jesmo, gdje se možemo opustiti i stvarati posebna sjećanja sa svojom obitelji i prijateljima. Inspirirana danskim dizajnom i tradicijom, ova nas knjiga uči kako pretvoriti naš dom u sigurno utočište i živjeti, barem u malim količinama, kao najsretniji narod na svijetu – Danci.

Nova uspješnica Meika Wikinga otkriva što je to što dom čini sretnim: uključujući razliku između prostranosti i veličine prostora, važnosti rasvjete, te savjeta kako njegovati blizak odnos s ukućanima. Bez obzira na to koliko prostora posjedujete ili kakav je vaš budžet, Meik opisuje kako možete koristiti boju, svjetlo i prostor kako biste stvorili vaš sretan dom i slavili dansku tradiciju.

Prvu knjigu „Hygge – Danski recept za sretan život“, objavio je 2016. godine i odmah je postala globalni fenomen, a do danas se prodala u više milijuna primjeraka. Već sljedeće godine objavljuje knjigu „Lykke – Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu“ u kojoj donosi rezultate istraživanja što ljude čini sretnima. Ugledni svjetski časopisi New York Times i Sunday Times tjednima su njegove uspješnice „Hygge“ i „Lykke“ svrstavali na vrhove ljestvica najpopularnijih naslova.

Osim što je uspješan autor, čije su knjige objavljene u više od 30 zemalja, Meik Wiking direktor je Instituta za istraživanje sreće iz Kopenhagena i već dugo proučava čaroliju danskoga načina života. Njegova istraživanja i rezultati savršena su podloga za njegove recepte i savjete koje prate milijuni čitatelja.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 13. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Snježana Šnajder.

Ne propustite

Moj dom

Mnogi kažu da je upravo zbog hyggea Danska redovito pri vrhu ljestvice najsretnijih zemalja.

Moj dom

Ako vam je prva asocijacija na bambus crno vino i kola, a stariji ste od 22., vrijeme je za promjene!

Moj dom

Želite li dašak ovog godišnjeg doba unijeti u svoj prostor, u nastavku vam donosimo nekoliko ideja koje od vas ne traže financijske eskapade.

Moj dom

Pametnim izborom zidnih boja svoj ćete dom učiniti savršenim mjestom za život. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako to učiniti, odnosno s kojim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.