Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Djeluje poput pudera, osjeća se poput seruma

Teško je pronaći izvrstan puder, osobito onaj koji vam pruža ten bez težine, dugotrajno prekrivanje bez isušivanja kože.

Novi CATRICE Nude Drop Tinted Serum tekući puder ima vrlo tekuću, laganu teksturu i osigurava dugotrajan, blistav ten sa svojim laganim do srednjim prekrivanjem koje se može izgraditi. Ostavlja vašu kožu baršunasto glatkom nakon nanošenja.

Istodobno, formula hrani kožu hijaluronskom kiselinom i vitaminom E te osigurava vlažnost do 24 sata.

Tekstura sadrži posebno obložene pigmente, a nijanse se nježno prilagođavaju prirodnom tonu kože kako bi se boje uskladile s različitim tipovima kože.

Serum je pogodan za osobe s osjetljivom kožom.

  • Puder s teksturom tekućeg seruma
  • S hijaluronskom kiselinom i vitaminom E
  • 24-satni hidratantni učinak njege

Catrice Nude Drop Tinted Serum Tekući puder dolazi u prozirnoj staklenoj bočici sa staklenom pipetom za doziranje.

Serum se može nanijeti i izblendati spužvicom za šminkanje, kistom ili prstima. Najbolje je prvo nanijeti malo pudera na hrbat nosa i obraze, a zatim ga kružnim pokretima izblendati prema van. Zatim samo utapkajte teksturu i temeljito je utrljajte u kožu za savršeno pripremljen ten.

“Lagana tekstura poput seruma, učinak poput pudera: Nude Drop Tinted Serum Tekući puder  impresionira svojom tekućom, laganom i prozračnom formulacijom.”


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 17. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Emily Bosman.

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.