Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Maison Margiela predstavlja parfem „On A Date”

Najnoviji parfem Maison Margiela „Replica” rezultat je kreativnog istraživanja između svijeta parfema i vina.

Miris zrelog grožđa i svježih ruža ispunjava zrak kasne ljetne večeri okupane zlaćanom svjetlošću.

„On A Date” pojačava osjetila sjećanjima na savršeni spoj s pogledom na veličanstvene vinograde Provanse prepune grožđa okupanog zlaćanom svjetlošću kasne ljetne večeri. Odražava pozitivne osjećaje i uzbuđenje koje čovjek osjeća na spoju.

Najnoviji parfem Maison Margiela „Replica” rezultat je kreativnog istraživanja između svijeta parfema i vina. Nastao je zahvaljujući suradnji parfumera Carlosa Benaima i sommeliera Manuela Peyrondeta.

Blistav i senzualan, „On A Date” je prepun iskričavih voćnih nota zrelog grožđa okupanog toplim sunčevim zrakama i delikatnih, ali odvažnih nota divlje ruže.

Najprije sam tražio najbolji način naglašavanja nota crnog vina”, izjavio je parfumer Carlos Benaim. „Njegovu profinjenost i svježinu prenio sam upotrebljavajući liker Crème de Cassis i davanu, a zatim sam istražio i note roséa naglašavajući njegovu energiju i zaokruženost. Pretočio sam osjećaje koje bude ova dva vina u potpuno nove note kako bih oslobodio intenzivnu emociju. Još jedna od mojih želja bila je integrirati ružu koja simbolizira ljubav. Prepuna je nježnih i svježih cvjetnih nota s voćnim modulacijama koje evociraju slatke osjećaje koje donosi zavođenje.”

„Za mene je glavna svrha parfema učiniti da se osjećate dobro”, izjavio je sommelier Manuel Peyrondet. Njegova suradnja s Carlosom Benaimom za cilj je imala „rekreirati posebne mirise roséa i crnog vina iz Provanse. „On A Date” ima snažnu osobnost. Nadahnut je iznimnim provansalskim terroirom koji nudi kontrast jedinstvenih nota.”

Note damaščanske ruže i bergamota rekreiraju slatke osjećaje koje budi zavođenje te tako podsjećaju na uspješan spoj.

Note likera od crnog ribiza i note pačulija ostavljaju senzualan i privlačan drvenasti potpis, podsjećajući na tlo provansalskih vinograda u suton.

„On A Date” će biti dostupan u flakonima od 100 ml, 30 ml i 10 ml te u obliku svijeće Replica.


Darujemo jednu čitateljicu parfemom i mirisnom svijećom.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 17. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Marina Čulina

Ne propustite

Darivanje

Afroditin serum s učinkom botoksa je potpuno zaludio cijelu Adria regiju! Gotovo da i nema osobe koja nije čula za Afroditin X LIFTING SHOT...

Trendovi

Dok ubrzano hitamo prema ljetnim mjesecima i svim izazovima koje nosi izlaganje suncu i toplini, upravo sada je idealno vrijeme za brigu o zdravlju...

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.