Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Bobs’n’babes – cool modni brand

Eko kombinacija pamučnog pletiva i printa koja govori o ljubavi i vezama.

Bobs’n’babes, međunarodni dizajnerski dvojac sa trenutnim prebivalištem u Zagrebu svoju su funky kolekciju odjeće predstavili u zagrebačkom klubu klubu Sirup. Riječ je odjeći koja je kombinacija kvalitetnih pamučnih pletiva i tekstilnog printa koji na privlačan i šaljiv način ilustrira pitanja ljubavi, veza, očuvanja okoliša poput globalnog zatopljenja, vegetarijanstva.



Kolekcija je izrađena u crnoj i bijeloj boji i sadrži modele za muškarce, žene i djecu. Krojevi predstavljeni na reviji su bili muške i ženske majice kratkih rukava, ženske majice lađa izreza, majice bez rukava te haljine.



“Naša odjeća je kvalitetna, udobna i nosi najčešće šaljivu poruku s kojom se većina nas može poistovijetiti. Stoga je namijenjena svima koji se žele osjećati udobno u onome što nose i pri tom nešto i poručiti na šaljiv i simpatičan način. Ova revija bila je prva prezentacija Bobs'n'babes branda u Hrvatskoj a ujedno i sastavni dio proslave otvorenja našeg web dućana. Želimo proizvoditi kvalitetnu odjeću ali isto tako želimo da je naš rad uistinu kreativan u svakom smislu te riječi stoga ćemo dati sve od sebe da naši proizvodi imaju minimalne poslijedice po okoliš. “, o svojoj kolekciji i dugoročnim ciljevima rekli su Paul i Karla, osnivači branda.



Bobs'n'babes posebnu pažnju pridaju kvaliteti i izradi svojih odjevnih predmeta te načinu proizvodnje i kako ona utječe na okoliš. Sva odjeća izraĐena iz finih pamučnih pletiva i proizvedena je u Hrvatskoj.



Međutim, ovo je tek početak daljnjeg rasta brenda. Svojim novim web shopom približavaju svoju odjeću svim dosadašnjim i budućim klijentima. Bobs'n'babes dvojac nastavlja smišljati nove ideje i krojeve kako bi ostvarili svoju misiju te kažu kako žele da ljudi nose odjeću u kojoj se osjećaju ugodno uz istovremeno iskazivanje pozitivnog pristupa životu, kreativnost i osjećaju slobode.



Pogledajte priču o Bobs'n'babes, modnom brandu kojeg su 2008. godine osnovali Karla Matković i Paul Prescott

The bobs'n'babes story
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.