Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Simon Reeve: Putovanja na nemoguća mjesta

Simon Reeve jedan je od vodećih britanskih dokumentarista, koji je proputovao te snimao u više od 120 zemalja diljem svijeta.

„Putovanja na nemoguća mjesta“ jednog od najprodavanijih autora i najuzbudljivijih dokumentarista Simona Reevea nastavak je uspješnice „Korak po korak“ koji nas ovoga puta odvodi korak dalje na Simonovu životnu i avanturističkom putovanju. Otkrijete prekrasne i fascinantne, no veoma složene kutke svijeta koji ključaju u svojoj kontradikciji: od tropskih krajeva, usamljenih rajskih otoka pa sve do džungli koje bujaju uzavrelim životom.

Reeve s nama dijeli sve ono čemu su ga ta jedinstvena iskustva poučila, neprekidno ih kombinirajući s onim najljepšim, ali i najružnijim trenucima u svome privatnom životu: od poteškoća s plodnošću, mentalnim zdravljem pa sve do mudrih prijateljskih savjeta, iskustva bivanja ocem, osjećaja ljubavi prema kućnim ljubimcima i inspirativnih priča ljudi koji ga okružuju.

Briljantna i koherentna mješavina autobiografske priče s putopisnim avanturama i ovoga je puta recept za vrlo interesantno i uspješno štivo koje nas navodi da se borimo protiv strahova i negativnosti te objeručke prihvatimo i obgrlimo život, sa svim rizicima i prilikama koje nam istovremeno donosi.

Simon Reeve jedan je od vodećih britanskih dokumentarista, koji je proputovao te snimao u više od 120 zemalja diljem svijeta. Simon istražuje i pojašnjava socijalne, političke i kulturološke aspekte različitih zemalja milijunima gledatelja, putujući na specifičan način koji kombinira avanturu s ozbiljnim pitanjima. Osim toga autor je i šest knjiga, uključujući Tropics of Capricorn i One Day in December.

„Putovanja na nemoguća mjesta“ njegova je druga knjiga prevedena na hrvatski jezik, čiji prijevod potpisuje Irena Jakelić.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 8. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Saša Kabaso

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Debljanje u menopauzi, čak i ako je istinito, nije najgori simptom kojeg taj period u životu žene donosi.

Savjeti stručnjaka

Uz male preinake u svakodnevici, lakše se diše!

Trudnoća

Potreba za željezom eksponencijalno raste tijekom trudnoće, a vrhunac doseže u trećem tromjesečju kada ne možete unijeti toliko željeza samo iz hrane bogate željezom!

Duh i tijelo

Oni koji su počeli pisati dnevnik zahvalnosti tvrde da usredotočenost na ono na čemu smo zahvalni pomaže prekinuti začarani krug negativnih misli.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.