Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Porsche Design predstavlja limitirano izdanje naočala povodom 60. obljetnice kultnog Porsche 911

Kako bi proslavio 60. obljetnicu Porschea 911, Porsche Design predstavlja limitirano izdanje naočala od samo 911 komada.

Kako bi proslavio 60. obljetnicu Porschea 911, Porsche Design predstavlja limitirano izdanje naočala od samo 911 komada, dostupno u istim bojama kao i slavljeničko izdanje kultnog Porschea 911: crna i Shoreblue, ekskluzivna sivo-plava nijansa. Inspiriran siluetom Porschea 911, popularna serija naočala Flowing Titanium Porsche Designa kombinira elegantan dizajn s izvanrednom izvedbom.

Kolekcija uključuje optički okvir P’8369 i stil sunčanih naočala P’8966, s lećama koje sadrže inovativnu VISION DRIVE™ tehnologiju.

Kroz visokokvalitetne detalje kao što su trodimenzionalne drške i korištenje 100% beta titana, funkcija modela je optimizirana, a oblik je sveden na bitno. Rezultat su meke linije i upečatljiv kontrast između svjetla i sjene, stvarajući snažan i osebujan izgled.

Ne propustite

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.