Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Vratite koži zavidan sjaj

5 savjeta za lijepo lice u tumurnim danima.

Ako su nepovoljni vremenski uvijeti ostavili trag i na vašoj koži, vrijeme je da joj priuštite revitalizirajući tretman. Predstavljamo vam nekoliko savjeta koji će preporoditi vaše lice!

1. Zakuhajte kupus u vodi. Procijedite ga i koristite vodu za pranje lice kako bi vaša koža poprimila blistavi izgled.



2. Pomiješajte jogurt s vodom iscijeđenom iz krastavaca. Dobiveni pripravak nanesite na lice, pustite da kratko odstoji, a potom isperite.
3. Kokosovo mlijeko je izvrsno za njegu kože, pogotovo u zimskim mjesecima. Uzmite pola šalice kokosovog mlijeka pa ga pomiješajte s crvenom sandalovinom u prahu. Dobivenu pastu nanesite na lice. Također ju može nanijeti i na cijelo tijelo. Smjesa uklanja mrtve stanice s površine kože.
4.Tražite idealan recept za osvježavanje umorne kože? Pomiješajte jednu žličicu octa sa žličicom ružine vodice. Nanesite na kožu i ostavite 10 minuta. Isperite običnom vodom.



5. Pomiješajte jednu žličicu meda s jednom žličicom soka od rajčice. Ostavite na licu ili tijelu tijekom 10 minuta pa isperite običnom vodom.

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.