Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Otkrijte neodoljivu Palmers kolekciju donjeg rublja

Od donjeg rublja do popularnog homeweara, Palmers je uspješno sljubio ženstvenost i udobnost te je zagarantirano da ćete zablistati u svakoj prilici.

Palmers osvaja svojom jesenskom kolekcijom u kojoj su glavni protagonisti razigrani cvjetni motivi i printevi jesenskog lišća te beskrajno nježni materijali. Inspirirana ljepotom jeseni, ova kolekcija očarat će vas neodoljivim dizajnom, zavodljivim linijama i sofisticiranom čipkom.

Od donjeg rublja do popularnog homeweara, Palmers je uspješno sljubio ženstvenost i udobnost te je zagarantirano da ćete zablistati u svakoj prilici.

Profinjeno donje rublje s čipkastim detaljima

Možemo se složiti kako sve odjevne kombinacije započinju odabirom donjeg rublja koji će na poseban način nadopuniti stil i dodatno ga naglasiti. Serene Finesse linija donjeg rublja obilježena je raskošnom čipkom koja zbog svoje mekoće u potpunosti mijenja osjećaj donjeg rublja na koži. U ovoj liniji postignut je skladan spoj elegantnog veza s floralnim motivima, sjajnog satena i najfinijeg tila. Idealan je odabir za elegantne trenutke uz istodobnu potporu, što omogućuje svakoj ženi osjećaj privlačnosti i ugode u vlastitom tijelu.

Spavaći program za ugodne jesenske noći

Dolaskom jeseni ponovno tražimo bijeg od nadolazećih hladnih dana, a tom prilikom posežemo za spavaćicama, pidžamama i kućnim ogrtačima. Kako biste u potpunosti uživali u zagrljaju toplog doma, Palmers je pripremio najnježniji spavaći program. Linija Deco Elegance obilježena je komadima u zagasitoj ljubičastoj boji, a za potpunu mekoću zaslužna je fina modalna mješavina pamuka i elastina (Modal iz TENCEL™).

Palmers homewear za uživanje kod kuće

Kada si želite osigurati maksimalnu udobnost i opuštajuće trenutke, tu je Palmers homewear. U pitanju su odlični komadi u kojima ćete uživati svaki dan – ostajte li kod kuće ili idete u šetnju. Liniju Active Lounge karakterizira visokokvalitetni francuski frotir u viskozi. Rebrasto pletivo u kontrastnim bojama na pojasu stvara dojam modernog izgleda.

Ultimativna udobnost za njega

Za muškarce je Palmers također pripremio liniju spavaćeg programa i homeweara. Ove sportske, elegantne pidžame osiguravaju maksimalnu udobnost zahvaljujući visokokvalitetnoj mješavini pamuka i modala (Modal iz TENCEL™).

Pored udobnog gornjeg dijela pidžame, tu su i duge hlače s geometrijskim printom.

Za opuštajuće trenutke kod kuće, tu je homewear linija Urban Lounge. Ona donosi komade od visokokvalitetnog pamuka s praktičnim bočnim džepovima, dok blago isprani izgled daje klasičnom izgledu sportski štih.

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.