Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Napravite mjesta za stolom, stiže najpoželjniji gost

Godini koja se bliži kraju treba nazdraviti, kao i svemu lijepome što nas čeka u nadolazećim mjesecima. Krenite već danas, uz napitak koji dijelite s cijelom obitelji – samo Toco!

Prosinac je vrijeme okupljanja i darivanja, ali i mjesec u kojem je hrane i pića u izobilju. Stoga biramo što pijemo, ali i što dajemo našim mališanima. Priznajemo, kraj godine nikako nije za stroge dijete i odricanja. Previše mi volimo probati kremu za kolače (nekoliko puta), testirati francusku prije nego dođe na stol, a oni “višak” dijelovi koji ostanu kad se kolači režu za goste nekako su i najukusniji. Jer – hranu ne bacamo!

Gladni? O da! Žedni? Da. Ali – što piti ovih blagdana?

Kad poželite ukusno i negazirano, otvorite Toco – jer najbolje je tako!

Toco su niskoenergetski, negazirani napitci s pažljivo odabranim prirodnim sastojcima i originalnim kombinacijama sočnih voćno-povrtnih okusa te vitamina. Šareni i veseli tukan je zaštitno lice Toco Fruit & Veggie napitaka jer se ove ptice smatraju dobrim poznavateljima kvalitetnog voća i povrća.

Toco je idealan za proslave i zabave kod kuće i na otvorenom, na poslu, a vjerujemo da će ga vaši najdraži htjeti vidjeti na blagdanskom stolu. Sjajan izbor za sve koji žele uživati u ukusnom napitku, ali žele manje kalorija, kreativnu kombinaciju voća i povrća te snagu vitamina.

Cijenimo svaki tren s obitelji kao kap pića na dlanu

Obitelj je sve, a druženja oko punog stola stvaraju nezaboravne uspomene. Uživajte u tim trenucima koliko god kratki bili! I dok mi vrtimo priče o godini pri kraju, niskoenergetski napitak s prirodnim sastojcima voća i povrća. Ovo osvježavajuće negazirano piće dolazi u tri neodoljiva okusa: crvena naranča, avokado i cikla, zatim multivitamin od deset vrsta voća u spoju s bundevom te okus naranče, nektarine i mrkve.

Sadrži vitamine koji su neophodan dio pravilne prehrane, s prirodnim je aromama i bez konzervansa, što mame posebno cijene. Ponudite mališanima, ali i svima koji žele osvježenje koje je ukusno, a paze na kalorije. Toco sadrži manje od 20 kcal na 100 ml te pripada skupini pića niske energetske vrijednosti.

Riječ, dvije o Toco tukanima

Dok uživate u društvu svojih mališana, vrijeme je i da naučimo nešto novo!

Tukani žive u dalekim tropima, biraju samo najbolje iz prirode i raspršuju sjeme tropskog bilja.  U prirodi tukani hranu pronalaze u krošnjama, hrane se bobicama, ali i većim plodovima koje moraju razbiti ili rastrgati na manje dijelove. Kljun koriste i kao „oružje“, braneći se njime kao mačem, a vjerojatno ima ulogu i u uspostavljanju hijerarhije u grupi.

Također, nježno „mačevanje“ kljunovima ima ulogu u zbližavanju partnera. Baš kao što mi zveckamo čašama dok nazdravljamo i svakim se novim okupljanjem sve više zbližavamo s onima koje volimo.

Dar čitateljicama
Naučimo i zdravice na 5 stranih jezika

Klincima će biti zabavno, moći će se pohvaliti još jednim usvojenim znanjem, a nikada ne znate kad će vama dobro doći.

  • U Brazilu, gdje žive toco tukani – Saúde!
  • U Argentini, gdje ih također ima, čut ćete Salud!
  • U Francuskoj nazdravljaju s Tchin!, što je dosta slično našem čin, čin, što često kažemo djeci
  • U Nizozemskoj – Santé!
  • A Poljaci će uzviknuti – Na Zdrowie!

A mi? Mi ćemo reći samo – Toco!

Fotografije Željka Mikulčić

Članak nastao u suradnji s brendom Jamnica!

Ho, ho, ho…

Vrijeme je za čudesno, Božićno darivanje!

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 8. prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Anita Bronić

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Treba li nam literatura za nauku o sreći, zadovoljstvu, ispunjenosti, svrsi života?

Savjeti stručnjaka

Bez obzira na različite metode pripreme, kava je bogata korisnim sastojcima poput antioksidansa, koji blagotvorno utječu na zdravlje.

Obitelj

Ne postoji nitko tko nam bolje, od žena koje su rodile i u 20-ima i u 40-ima, može odgovoriti na pitanje kada je bolje...

Darivanje

U suradnji s Krav Maga Hrvatska dijelimo ulaznicu koja vrijedi za dvije osobe za Trigger radionicu 25. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 6/1. kat.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.