Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Hrvatski brend za žene i djevojčice otvorio je prvi showroom na adresi Varšavska 7

Hrvatski brend Minami u malom je krugu dragih klijentica, prijatelja i predstavnika medija otvorio vrata svog prvog showrooma.

Zagreb je ovih dana postao bogatiji za još jednu shopping destinaciju. Hrvatski brend Minami u malom je krugu dragih klijentica, prijatelja i predstavnika medija otvorio vrata svog prvog showrooma. “Htjeli smo klijentima ponuditi mjesto na kojem će moći uživo razgledati i isprobati Minami komade”, izjavila je Željka Šafran, konstruktorica s dugogodišnjim iskustvom koja je Minami pokrenula tijekom prvog pandemijskog lockdowna 2020. godine. “Ideja o stvaranju brenda nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću.”

Ponuda i za odrasle

Ponuda brenda Minami proširena je i na komade za odrasle, a među njima se posebno ističu moćni kaputi i odvažna odijela. Snažni bazični komadi poput odijela dominiraju i mini predblagdanskom kolekcijom koju je dizajnerica pripremila povodom otvorenja showrooma. Uglavnom predimenzioniranih silueta i u crnoj neboji, idealna su nadopuna za komade koje već imate u ormaru, a sjajno funkcioniraju i kao kompletne kombinacije od glave do pete.

Kampanju za ovu mini kolekciju snimio je talentirani mladi fotograf Matej Jurčević, u ulozi modela našla se Ana Usmiani, za kosu i makeup zaslužan je Profokus dok cipele potpisuje brend Högl.

Novi showroom na dan otvorenja presvučen je u atraktivno ruho uz pomoć dekoracija Samonikle, uzvanike su dočekali zalogaji s potpisom Hanja Delights, a kući su otišli s visokokvalitetnim dodatcima prehrani Sagas.

Novi Minami showroom možete posjetiti na adresi Varšavska 7, 3. kat, uz prethodnu najavu na [email protected].

Sve o novoj kolekciji saznajte na službenoj web stranici brenda Minami, a sve novosti pratite putem Instagrama.

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.